Skip to main content

Say hello to incredible energy return

adidas Ultraboost 21

out now!

Hoe voelt het lopen met Ultraboost 21?

Energie was gewoon maar energie, tot het Ultraboost 21 ontmoette. De adidas Ultraboost 21 zijn neutrale, allround loopschoenen ideaal voor je dagelijkse run. Alleen niet zomaar een run, een run met high energy. Het voelt alsof je brons, zilver en goud tegelijk wint.

adidas Ultraboost 21
adidas Ultraboost 21

Primeknit+

Het Primeknit+-bovenwerk is vervaardigd vanuit Primeblue en voor maar liefst 90% gemaakt van gerecyclede materialen. Primeblue draagt bij aan de missie van adidas om om de impact op het milieu te verminderen. Het High Performance-bovenwerk omsluit de voeten op comfortabele wijze zonder te knellen. Het bovenwerk bestaat uit één naadloos geheel, waardoor de schoenen veel instapcomfort en draaggemak bieden.

adidas Ultraboost 21
adidas Ultraboost 21

Meer Boost, meer energie

De tussenzool bevat 6% meer Boost-capsules waardoor je een nog responsieve demping ervaart. In de voorvoet is het Linear Energy Push-systeem toegevoegd. Deze nieuwe toevoeging aan de Ultraboost 21 vergroot de stijfheid in de voor- en middenvoet. Hierdoor komt er extra energie vrij bij iedere pas en kun jij moeiteloos door blijven rennen.

adidas Ultraboost 21
adidas Ultraboost 21

Optimaal grip

De slijtzool is gemaakt van Continental Rubber van het gelijknamige bandenmerk. Samen met de soepele StretchWeb-technologie is de slijtzool zeer duurzaam en biedt hij veel grip. Door het gebruik van het Primeblue-materiaal en het Continental-rubber vermindert adidas de impact op het milieu. Hierdoor kun jij niet enkel comfortabel lopen, maar draag je ook een steentje bij aan het behoud van onze natuur.

Tech-talk

Say hello to Ultraboost 21

De Ultraboost 21 bestaat uit 7 onderdelen die de schoen tot een succes maken. In de onderstaande video nemen we je mee in deze technologieën. Ontdek hoe de elementen zoals het nieuwe Torsion System tot stand zijn gekomen.

Play Video

Watch me!

a life on high energy

De Ultraboost 21 is ontwikkeld met explosiviteit in het achterhoofd. Door extra Boost-dempingsmateriaal in de hak toe te voegen, kun je ook meer energie meenemen in je afwikkeling en afzet. Het nieuw toegevoegde Linear Energy Push-systeem draagt hieraan bij. Dit systeem vergroot de stijfheid in de midden- en voorvoet. Waar de Ultraboost 20 voor menig loper wellicht iets te ‘zacht’ aanvoelde, voelt de UB21 stijver aan. Het systeem zet samen met het Boost-foam de impact tijdens de landing en afwikkeling om naar energie die je meeneemt tijdens je afzet. Het idee achter het nieuwe ontwerp is het vergroten van de energieteruggave, waardoor je een energiekere loopervaring krijgt. Die energiekere ervaring stimuleert je om ook in de dagelijks leven meer actie te creëren.

Lees meer in onze blog
adidas Ultraboost 21
adidas Ultraboost 21
Shoppen

adidas Ultraboost 21

Shop nu
Outfit

Maak je look compleet

Shop nu