Skip to main content

HOKA Mach X 2

TRAIN AT MACH SPEED

Best for: racing

An evolution in
propulsive speed training

Racefanaten opgelet. De HOKA Mach X 2 is klaar om te presteren. Deze schoen voor de neutrale loper staat garant voor snelheid en is de ideale snelle trainingsschoen. Bovendien heeft de Mach X 2 de snelheid om op de wedstrijddag te excelleren. Ren elke dag alsof het een racedag is.

Shop HOKA Mach X 2

High rebound

De Mach X beschikt over PEBA-superfoam en supercritical EVA, deze foam zorgt voor de high rebound demping die jij nodig hebt tijdens je race. De Mach X 2 is zachter en comfortabeler dan zijn voorganger. Bij iedere stap die je zet voel je de voortstuwing naar voren.

Snel en veelzijdig

Met het ontwerp om snel te zijn is de Mach X 2 de ultieme trainingsschoen voor de serieuze lopers. Dit model heeft de snelheid om wedstrijden van 5 en 10 kilometer te lopen en krijgt zijn veelzijdigheid door ook geschikt te zijn voor je dagelijkse trainingen.

Een directe schoen

Normaal gesproken ben je bij HOKA schoenen gewend aan maximale demping. De Mach X 2 is een directere schoen en dit komt zijn snelheid ten goede. De schoen beschikt namelijk over een PEBAX-plaat in de tussenzool, deze zool versterkt het directe gevoel met de grond en zorgt ervoor dat je makkelijk op snelheid kan blijven.

Review: HOKA Mach X 2

Nieuwsgierig of de HOKA Mach X 2 bij jou past? Bekijk dan de productreview.
De review geeft je in-depth info over de Mach X 2 inclusief een analyse van onze productexperts.
Lees onze review
HOKA Mach X 2

Dames

Shop nu
HOKA Mach X 2

Heren

Shop nu