Skip to main content

Op de 20e van elke maand nemen we alle releases van de komende maand met je door. Welke schoenen, gadgets, speciale collecties en kleding worden de komende maand gelanceerd? Na het lezen van de Launch Radar ben je weer helemaal op de hoogte. Is er nog meer? Jazeker. In de Launch Radar lees je bovendien welke producten wij uitgebreid voor jou gaan testen en de komende maand over gaan schrijven. Wij zorgen dat jij altijd volledig op de hoogte bent van datgene dat gaat komen!

Zinal

Lichtgewicht, snel en enorm wendbaar, zo zou je de HOKA Zinal kunnen omschrijven. Deze trailschoen is gericht op de korte afstanden en is voorzien van Vibram Litebase rubber. Dit rubber geeft een goede grip op onverhard terrein. De HOKA Zinal heeft in meerdere opzichten een duurzaam karakter. Het bovenwerk is bijvoorbeeld gemaakt van 100% veganistisch gerecyclede garen. Je hoeft ook niet bang te zijn om je tenen te stoten, want het teengedeelte is voorzien van een sterke teenbescherming. Houd je ervan om op volle snelheid trails te lopen? Dan is de Zinal jouw nieuwe trailbuddy.

Release date: oktober 2022
Type loper:
Neutraal
Type schoen: Trailschoenen

Speedgoat 5

De historie achter deze schoen is machtig mooi. Trailrunner Karl Meltzer is de eerste atleet ooit gesponsord door HOKA. Hij won een recordaantal ultra wedstrijden over 100 mijl en heeft bovendien het snelheidsrecord op de 2190 mijl lange Appalachian Trail. Karl zijn bijnaam werd de Speedgoat. De HOKA Speedgoat is dus een eerbetoon aan deze ultrarunner. De nieuwste Speedgoat heeft een flinke update gekregen. Het gerecycled Jacquard mesh-bovenwerk omsluit de voet comfortabel terwijl de nieuwe CMEVA tussenzool veel comfort biedt bij het lopen van lange afstanden. Dankzij de 5mm Vibram MegaGrip-noppen heb je gegarandeerde grip, wat de omstandigheden ook zijn.

Release date: oktober 2022
Type loper:
Neutraal
Type schoen: Trailschoenen

Echelon 9

Ben jij een wat zwaardere loper met een neutrale voetafwikkeling? Overweeg dan zeker de Saucony Echelon 9 als allround loopschoen voor elke dag. De Echelon 9 heeft een vernieuwd bovenwerk met wat meer ruimte in de voorvoet en een hielkap die de enkel beter ondersteund dan bij de vorige versie. De PWRRUN-tussenzool en een extra zachte inlegzool maken de Echelon comfortabel vanaf de eerste kilometers. De flexgroeven in de voorvoet zorgen voor een makkelijke afwikkeling naar de tenen. De Saucony Echelon 9 onderscheidt zich door een wat bredere zool die zorgt voor veel stabiliteit bij elke stap.

Release date: 18 oktober 2022
Type loper: Neutraal
Type schoen: Allround loopschoen

Omni 21

Saucony heeft een aantal spannende lanceringen gehad dit jaar. Zo zagen we dat er onder andere in de Tempus, Ride en Guide nieuwe innovaties en technieken zijn toegevoegd die het lopen veel comfortabeler maken. De Saucony Omni is ook flink onder handen genomen. De Omni 21 is vernieuwd met de bekende technologieën zoals Speedroll, maar met behoud van PWRRUN-foam. Dit was ook de demping bij de vorige editie. De Speedroll-technologie zorgt voor de buiging van de voorvoet in combinatie met een geometrische slijtzool. Dit geeft je het gevoel dat je vooruit wordt gestuwd. Deze allround overpronatieschoen is geschikt voor de overpronerende loper die veel ondersteuning nodig heeft.

Release date: 4 oktober 2022
Type loper: Overpronerend
Type schoen: Allround loopschoen

Keep in touch!

4t2 Run

Een nieuw merk bij All4running! 4t2 Run is een verwijzing naar de marathonafstand (42km), de T2 wisselzone bij triatlon maar ook een afkorting voor 4 trails (voor trailrunning). Kortom dit merk gaat schoenen lanceren voor zowel marathons, triatlons als trailrunning. De 4t2 komt als eerste met de 4t2 Weekdays schoen, wat een allround loopschoen is voor de neutrale loper. Deze schoen heeft een tussenzool bestaande uit twee foam materialen, een 6mm offset en een ronde zool die je voet op een natuurlijke manier laat afwikkelen. Wij zijn heel erg benieuwd naar dit nieuwe merk.

Release date: oktober 2022
Type loper: Neutraal
Type schoen: Allround loopschoen