Skip to main content

Net als in het leven zijn een hoop mensen ook bij het lopen op zoek naar stabiliteit. Lopen is net als het leven een stuk leuker en eenvoudiger met een betrouwbare partner aan je zijde of in dit geval aan je voeten. De New Balance Fresh Foam 880v12 is deze betrouwbare partner. Een comfortabele alleskunner voor de neutrale loper. Een stabiele en degelijke loopschoen die dag in dag uit zijn mannetje staat. De New Balance Fresh Foam 880v12 is niet alleen verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar ook nog eens in verschillende breedtes.

Shop New Balance Fresh Foam 880v12

New Balance Fresh Foam 880v12

Ontdek de unieke eigenschappen van dit model loopschoenen

NB 880v12
Vernieuwd ‘Ultra Heel’ design. Deze zorgt ervoor dat de hiel goed en zacht omsloten wordt.
De Fresh Foam X tussenzool is lichtgewicht, geeft fijne demping en goede responsiviteit
De ‘Blown’ rubber slijtzool zorgt voor duurzaamheid
De opnieuw vormgegeven voorvoet zorgt voor meer flexibiliteit en een zachte landing
Het Engineered Hypoknit bovenwerk sluit mooi aan op je voet

Allrounder

De New Balance Fresh Foam 880v12 is een echte allrounder. Of je nu een korte of middellange afstand loopt, deze schoen zorgt ervoor dat je de klus klaart. Kom je een stukje gravel of zelfs gras tegen? De New Balance draait zijn ‘voet’ er niet voor om. De ‘Blown’ rubber buitenzool zorgt ervoor dat de schoenen kilometer na kilometer en dag na dag hun werk doen. De schoen zorgt ervoor dat jouw voet de ondersteuning krijgt die het verdient en je dus echt een paar schoenen hebt waar je op kunt vertrouwen.

NB 880v12
NB 880v12

Fresh Foam familie

Sinds vorig jaar is de New Balance Fresh Foam 880 lid van de Fresh Foam-X familie. De Fresh Foam-X collectie ontleent zijn naam aan het nieuwe schuimmateriaal van New Balance. De zolen zijn ontwikkeld op basis van de gegevens van de duizenden lopers. De Fresh Foam-X middenzool wordt met een laser gegraveerd om het gewicht te verminderen. De zool levert diverse soorten demping en ondersteuning op verschillende delen van de schoen. De uniek ontwikkelde en vormgegeven zool zorgt ervoor dat alle schoenen in de Fresh Foam familie een comfortabele ‘feel’ hebben en de juiste ondersteuning bieden.

Icoon

De New Balance 880 is een iconisch model van New Balance voor de neutrale loper. De schoen werd voor het eerst in 2011 gelanceerd. Inmiddels zijn we beland bij de v12. In de afgelopen 11 jaar heeft New Balance keer op keer goed naar haar gebruikers geluisterd en innovatie na innovatie doorgevoerd. Een goed voorbeeld hiervan is dat New Balance het ‘Ultra Heel’ ontwerp uit de v11 heeft verwijderd en dit heeft vervangen voor een zachter ontwerp. Deze verandering zorgt ervoor dat kans op blaren verkleint. Kortom een schoen die niet meer weg te denken is uit de collectie van New Balance.

NB 880v12

More Miles.

“Iets te goede prototypes”, daarmee ontstond het verhaal van Fresh Foam. In 2013 ontwikkelde New Balance vijf paar nieuwe track spikes voor Kim Conley, een Olympisch Track and Field atlete. Na haar kwalificatie voor het wereldkampioenschap vertelde zij, dat zij het paar waarop zij al maanden trainde ook wilde dragen op het kampioenschap. De ontwerpers van de schoenen waren zeer verrast. De schoenen waren ontwikkeld slechts enkele trainingen mee te gaan. Dit gaf de doorslag voor de engineers van New Balance om hun nieuwe ontwikkelmethode ook toe te passen op hun loopschoenen voor wegen en trails. Het tijdperk van Fresh Foam was aangebroken.

Bekijk alle Fresh Foam modellen

Eindsprint

De New Balance 880v12 is een redelijk lichte (298g voor mannen en 236g voor vrouwen) maar stevige loopschoen voor elke dag. De zachte binnenkant van het bovenwerk zorgt voor ‘360 graden comfort’. De Fresh Foam-X technologie zorgt voor een fijne balans tussen een goede demping en energieteruggave. De schoen is uitermate geschikt voor de neutrale loper. Het is een degelijke keuze voor de loper die gewoon een comfortabele en betrouwbare loopschoen zoekt. Doordat de schoen in verschillende breedtes is uitgebracht kan er met de New Balance Fresh Foam 880v12 echt maatwerk geleverd worden, waarbij jij en jouw voeten leidend zijn.

Technische specificaties Fresh Foam 880v12
Offset
10 mm
Gewicht dames
ca. 236 gram
Gewicht heren
ca. 298 gram
Type loper
Neutrale loper
Type schoen
Allround loopschoenen
Type demping
Fresh Foam X

Shop

New Balance Fresh Foam 880v12 voor dames

NB 880v12
Shop dames

Shop

New Balance Fresh Foam 880v12 voor heren

NB 880v12
Shop heren

Shop

De collectie van
New Balance

Logo new balance
Shop New Balance