Skip to main content

De Saucony Ride 15 zal eind maart worden gelanceerd. Deze neutrale allround loopschoen is al jaren favoriet bij vele lopers dit door de combinatie een comfortabele demping en flexibele afwikkeling. De Ride 14 werd geprezen vanwege het verbeterde FORMFIT-bovenwerk en de lichte PWRRUN demping.
Wij blikken alvast vooruit en doen wat voorspellingen over de Saucony Ride 15. Zal Saucony de nieuwe Ride naar een hoger niveau kunnen tillen?

Endorphin

Vorig jaar maakte Saucony indruk met hun nieuwe Saucony Endorphin collectie. Een serie loopschoenen die bestaat uit een duurloopschoen, temposchoen en wedstrijdschoen namelijk de Saucony Endorphin Shift, Endorphin Speed en Endorphin PRO

Expectations

Wij verwachten dat Saucony wat innovaties vanuit de Endorphin lijn zal toevoegen aan de Saucony Ride 15. De updates van de Saucony Ride 14 waren namelijk niet zo groot ten opzichte van model 13. Het waren vooral wat aanpassingen in het FORM-FIT bovenwerk en de toevoeging van een COLDTRAC-slijtzool, wat meer grip gaf op koude oppervlakten. Meestal duurt het 2 tot 3 jaar totdat innovaties ook worden toegepast in allround loopschoenen zoals de Saucony Ride.

Ride 15
Ride 15

Speedroll

Als wij in de glazen bol kijken naar de nieuwe Saucony Ride 15, dan zien wij een dikkere PWRRUN tussenzool. Daarmee zal de Saucony Ride 15 een “broertje” worden van de Shift, maar dan wellicht wat lichter in gewicht en iets allrounder te gebruiken. Steeds meer allround schoenen krijgen ook een wat rondere zool die de afwikkeling van de voet stimuleren. Bij Saucony noemen ze dat de “Speedroll technologie”. Vergelijk het met een schommelstoel die altijd soepel en snel naar voren rolt.

Never change a winning team

We verwachten ook dat het FORM-FIT bovenwerk zal blijven, want die pasvorm is goed ontvangen door veel lopers en veel beter dan het ISO-bovenwerk in de vorige edities. De slijtzool zal wellicht worden verbeterd met meer flexgroeven in de voorvoet voor een soepelere afwikkeling. Tot slot hopen wij dat het bovenwerk gemaakt zal zijn van meer gerecyclede materialen

Ride 15

Keep an eye on it

Houd de lancering dus in de gaten via onze website of via de nieuwsbrief. Mocht je advies nodig hebben kun je contact opnemen met de klantenservice of onze online shoe advisor invullen.

Shop de voorganger Saucony Ride 14