Skip to main content

Een loopschoen die je eraan herinnert waarom je van lopen houdt. Dat is de Saucony Triumph 19. Saucony heeft gehoor gegeven aan de wens van de Triumph fans, waardoor minder in dit geval meer is. Zo is de Triumph 19 lichter dan ooit tevoren. Ben je benieuwd naar de magie van de Triumph 19? Wij bespreken alle ins and outs met je.

Shop Saucony Triumph 19

Verlies jezelf helemaal in de nieuwste editie van de Triumph. Trek de schoenen aan en ervaar de ultieme zachtheid. De Triumph 19 is namelijk een van de zachtste loopschoenen van Saucony. Begin met lopen en kom in de flow. Laat de Triumph 19 je betoveren.

Saucony Triumph 19 in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van dit model loopschoenen

Saucony Triumph 19
Het bovenwerk wat bestaat uit Engineerd Airs Mesh materiaal heeft een hoog ademend vermogen en sluit goed om de voet.
3D Fit Print-technologie is strategischer ingezet wat zorgt voor een betere pasvorm.
De tussenzool bestaat voor 100% uit DNA LOFT demping.

Loopt als een droom

De Saucony Triumph 19 is jouw allround trainer gemaakt van gerecyclede materialen. Deze nieuwe editie heeft een licht en comfortabel bovenwerk. Voor de Triumph 19 is er gebruik gemaakt van FORMFIT-technologie. Dit bovenwerk vervangt het dubbellaagse mesh van de Triumph 18. Dankzij dit nieuwe bovenwerk is de schoen lichter. In dit bovenwerk zit niet zoveel pluche als bij de 18e editie, maar in ruil daarvoor krijg je een meer ademende en nog steeds comfortabel bovenwerk. De perforaties in de toe-box en middenvoet maakt de stof ademend. Naast het bovenwerk zorgen ook de verstevigde tong en hielkussentje voor een veilig en comfortabele pasvorm. Nieuw vormgegeven mono-mesh en een gearticuleerde rij veteroogjes creëren een slank, sokachtige pasvorm die zich aan de voet aanpast. Dit vergroot bij langer gebruik het comfort in de loopschoenen.

Saucony Triumph 19
Saucony Triumph 19

Luxueus gevoel

De gehele tussenzool van de Triumph 19 bevat het PWRRUN+ technologie. Met de PWRRUN+ technologie zorgt Saucony voor een hoge energieteruggave. De tussenzool voelt zacht aan, zonder in te leveren op de responsiviteit. Zoals eerder besproken is de Triumph 19 een van de zachtste loopschoenen van Saucony. Tevens biedt de schoen voldoende demping en stabiliteit tijdens het lopen. De demping is dus in grote mate aanwezig. De PWRRN+ tussenzool vermindert de impact en is tegelijkertijd flexibel genoeg om een heerlijke run te bieden. De Triumph 19 heeft exact dezelfde pluche en energie PWRRUN+ tussenzool als de Triumph 18.

Jouw dagelijkse trainer

De Saucony Triumph 19 is jouw dagelijkse trainer die jouw benen trekken uit de dagelijkse sleur van routine. De tussenzool voelt veerkrachtig en zorgt samen met de slijtzool voor een soepele afwikkeling. Bij de hiel en tenen is Blown Rubber toegevoegd om meer grip te creëren bij landing en afzet. De combinatie van de tussenzool en slijtzool is hetzelfde als bij de Triumph 18. Saucony heeft meer Blown Rubber toegevoegd voor extra duurzaamheid. Vergeleken met eerdere edities van de Triumph is versie 19 een aangename verassing, wegens het licht en comfortabele gevoel.

Saucony Triumph 19

Nastreven van verwachtingen

De Saucony Triumph 19 biedt wat je van de schoen verwacht. Een schoen waarop je kan vertrouwen. Dat is precies wat je nodig het van jouw dagelijkse trainer. De schoen is geschikt voor lange afstanden. Deze 19e editie blijft keer op keer presteren.

Shop Saucony Triumph 19

In één adem

Met zijn indrukwekkende demping is deze solide schoen geschikt voor jouw lange runs. De Triumph 19 ziet er flitsend uit aan je voeten, terwijl jij aan het cruisen bent en jezelf verliest in de magie van deze schoen. De Triumph 19 herinnert jou er weer aan waarom je zo van lopen houdt! Ben je benieuwd waar je de Triumph 19 mee kan vergelijken? Kijk dan eens naar de Brooks Glycerin 19, de New Balance 1080v11 en de ASICS Gel Nimbus 23. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Technische specificaties Saucony Triumph 19
Offset
8 mm
Gewicht heren
ca. 290 gram (US 9)
Gewicht dames
ca. 258 gram (US 8)
Type loper
Neutrale loper
Type schoen
Allround loopschoenen
Shop

Saucony
Triumph 19
voor heren

Saucony Triumph 19 voor heren
Shop Saucony Triumph 19 voor heren
Shop

Saucony
Triumph 19
voor dames

Saucony Triumph 19 dames
Shop Saucony Triumph 19
Shop

Saucony
Allround
Schoenen

Saucony
Shop alle Saucony allround schoenen