Skip to main content

Streef je altijd naar snellere PR’s, haal je graag het maximale uit jezelf en ben je op zoek naar de perfecte partners voor je trainingssessies en wedstrijden? Dan weten wij zeker dat je heel blij wordt van dit nieuws! De adidas Adizero Boston 10 en Adizero Adios Pro 2 zijn geavanceerder, lichter en responsiever dan ooit. Met de release van deze twee nieuwe versies haal je het maximale uit jouw prestaties.

Shop de Adizero Boston 10Shop de Adizero Adios Pro 2

De één zorgt voor de perfecte voorbereiding naar jouw snelste marathon en de ander laat je op een hoger niveau lopen tijdens de wedstrijd. Lees hier alles over de Boston 10 en Adios Pro 2!

Boston 10 en Adios Pro 2 in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van deze twee modellen loopschoenen

Boston 10 en Adios Pro 2
Het Celermesh-bovenwerk is zeer licht van gewicht, bijna transparant en heeft een hoog ademend vermogen.
De tussenzool bestaat uit twee lagen vernieuwd LightstrikePRO-foam. De voordelen hiervan zijn meer energieopslag en – teruggave.
Onder de hak ligt een Carbon-plaat en onder de voorvoet liggen EnergyRods die met Carbon verrijkt zijn. Hierdoor ervaar je een zeer energieke en reactieve afzet.
De Continental slijtzool biedt veel tractie en grip. Het materiaal verhoogd de duurzaamheid van de schoen.
In vergelijking met de Boston 9 is het bovenwerk geüpdatet. Het design van het Engineered Mesh is vernieuwd en geeft de schoen een nieuwe look.
De Microfit-technologie in de hiel geeft stabiliteit en ondersteund de middenvoet.
De voorvoet van de Boston 10 is verbreed. Dit geeft de schoen meer stabiliteit in vergelijking met de vorige versies.
De vernieuwde Lightstrike en Lightstrike Pro tussenzool biedt meer lichtgewicht demping. De tussenzool is enorm responsief waardoor de energieteruggave is verhoogd.
De Energy Rods in de slijtzool spiegelen de middenvoetbeentjes. Hierdoor ervaar je optimale tractie die je als het ware naar voren duwt. De Continental-slijtzool is meegenomen uit de Boston 8 en Boston 9 en zorgt voor veel grip.

Adizero Boston 10

Op het eerste gezicht zie je meteen dat de Boston 10 een flinke make-over heeft gehad ten opzichte van de Boston 9. Daarnaast voel je de veranderingen ook. Onze collega uit de winkel is daar heel positief over: ’Ik had direct een goed gevoel over de Boston 10, je wordt namelijk meteen naar voren geduwd’. De Boston is een ideale loopschoen om te gebruiken voor je snelle duurtrainingen of voor het lopen van wedstrijden. De demping en voorwaartse druk zorgen dat je trainingen langer volhoudt. Je herstelt de dagen erna ook veel sneller. Maar wat valt er op in de nieuwste versie van de Boston?

Adios Pro 2 vs Boston 10

Bovenwerk

Als je de Boston 9 en Boston 10 naast elkaar zet, zie je gelijk de verandering in het bovenwerk. Het design van het Engineered Mesh is vernieuwd. Dit geeft de schoen een nieuwe look. Het gerecyclede bovenwerk biedt nog steeds een fijn omsloten gevoel zonder te knellen. De Microfit-technologie in de hiel geeft stabiliteit en ondersteund de middenvoet. Daar bovenop heeft adidas nog meer stabiliteit toegevoegd door de voorvoet te verbreden.

Adios Pro 2 vs Boston 10

Tussenzool

Nog een duidelijke update is de vernieuwde tussenzool. Het valt meteen op dat de tussenzool dikker is. Dit komt door de hogere mate aan demping. De vernieuwde Lightstrike en Lightstrike Pro tussenzool biedt meer lichtgewicht demping, wat ideaal is voor fanatieke recreanten en wedstrijdlopers. Je blijft namelijk een comfortabel gevoel houden tijdens een lange duurloop of marathon. Voor energieverlies hoef je niet bang te zijn. De Energy Rods spiegelen de middenvoetbeentjes en volgen zo de anatomie van de voorvoet. Hierdoor ervaar je optimale tractie die je naar voren duwt. De tussenzool is enorm responsief waardoor de energieteruggave is verhoogd.

Adios Pro 2 vs Boston 10

Slijtzool

Om de make over compleet te maken, heeft adidas ook de slijtzool aangepakt. Het materiaalgebruik van de slijtzool is wel hetzelfde gebleven. De Continental-slijtzool is meegenomen uit de Boston 8 en Boston 9 en zorgt voor veel grip.

Adizero Boston 10

Imagine if every run could feel like race day

Adizero Adios Pro 2

In samenwerking met record brekende lopers is de Adizero Adios Pro 2 ontwikkeld om nog meer snelheid en comfort te bieden. Door de inzichten en testresultaten van topatleten te gebruiken, is de wedstrijdschoen gefinetuned. De Pro 2 is niet alleen de lichtste wedstrijdschoen van adidas, maar biedt ook de minste energieverlies. Dit model van adidas is ontworpen voor hoge tempo’s op lange afstanden. Aan alles is gedacht om persoonlijke records te lopen en opnieuw te verbreken. En dat is precies wat adidas met de Adizero familie biedt; snelheid om topprestaties neer te zetten!

Adios Pro 2 vs Boston 10

Bovenwerk

Het Celermesh 2.0 bovenwerk is gestript, waarbij oppervlakkig materiaal is verwijderd. Hierdoor is het bovenwerk zeer licht van gewicht en bijna transparant. Rondom de voeten is het materiaal iets stugger. Dit zorgt voor lichte ondersteuning en een goed omsloten gevoel. Door het hoog ademende vermogen wordt vocht snel afgevoerd. Dit zorgt ervoor dat de schoenen niet verzwaren bij flinke transpiratie of een plensbui tijdens je marathon.

Adios Pro 2

Tussenzool

De tussenzool bestaat uit twee lagen vernieuwd LightstrikePRO-foam. Dit dempingsmateriaal slaat meer energie op dan ieder ander dempingsmateriaal wat adidas tot nu toe heeft ontwikkeld. Vervolgens geeft het ook nagenoeg alle energie terug. Tussen die twee lagen foam onder de hak ligt een Carbon-plaat. Onder de voorvoet liggen EnergyRods die met Carbon verrijkt zijn. De EnergyRods volgen de anatomie van de voorvoet. Ze geven veel energie terug en bieden flexibiliteit. Hierdoor ervaar je een zeer energieke en reactieve afzet.

Adios Pro 2 vs Boston 10

Slijtzool

Om optimale grip en tractie te bieden, heeft adidas de Continental rubber slijtzool weer toegevoegd. Deze slijtzool biedt genoeg grip, ook bij natte ondergronden. Het materiaal biedt weerstand tegen slijtage en verhoogt daarmee de duurzaamheid van de slijtzool.

Adizero Adios Pro 2

Faster than ever

Adios Pro 2 vs Boston 10

In één adem

Onze collega Remyo raadt de Boston 10 aan voor ervaren lopers die trainen richting de halve en/of hele marathon. Vooral midden- en voorvoetlanders halen voordeel uit deze schoen door de offset en voorwaartse druk. De Adizero Adios Pro 2 is ontworpen voor hoge tempo’s op lange afstanden en daarom zeer geschikt voor wedstrijdlopers die streven naar snelle tijden.

De Boston 10 kun je vergelijken met de Saucony Endorphin Speed 2, de Nike Zoom Fly 3 en de Brooks Hyperion Tempo.

De Adios Pro 2 kun je vergelijken met de Nike ZoomX Vaporfly Next% 2, de Asics MetaSpeed Sky en de New Balance FuelCell RC Elite v2.

Heb je toch nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Technische specificaties Boston 10
Offset
8 mm
Gewicht
ca. 239 gram (maat 42 2/3)
Type loper
Neutrale loper
Type schoen
Wedstrijd-/trainingsschoenen
Technische specificaties Pro 2
Offset
8,5 mm
Gewicht
ca. 215 gram
Type loper
Neutrale loper
Type schoen
Wedstrijdschoenen
Shop

adidas Adizero
Boston 10

Adios Pro 2 vs Boston 10
Shop Adizero Boston 10
Shop

alles
van
adidas

adidas Adizero Pro
Shop adidas loopkleding
Shop

adidas Adizero
Adios Pro 2

Boston 10 en Adios Pro 2
Shop Adizero Adios Pro 2