Skip to main content

25 YEARS OF HISTORY. 25 YEARS OF INNOVATION. Bij Mizuno wordt het zilveren jubileum gevierd van de Wave Rider en dat hebben ze goed aangepakt. De Wave Rider 25 is opnieuw ontworpen, van boven tot beneden! Het icoon van Mizuno is weer klaar om favoriet te worden en te blijven, voor zowel jouw korte als lange loopsessies.

Shop Mizuno Wave Rider 25

Van het nieuwe Air Mesh bovenwerk tot een verbeterde WavePlate, en van Mizuno Enerzy tot eco-materialen, aan alles is gedacht in de nieuwste Wave Rider.

Mizuno Wave Rider 25 in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van dit model loopschoenen

Mizuno Wave Rider 25
Het bovenwerk bestaat uit twee lagen gerecycled PET Air Mesh-materiaal en is zacht, ademend en flexibel.
De schoenveters zijn gemaakt van gerecycled PET.
De verstevigde tong zit aan de binnenzijde vast aan het bovenwerk. Hierdoor verschuift de tong niet.
Om het comfort en de pasvorm te optimaliseren is er vrij veel padding rondom de hak en onder de enkel aangebracht.
Het Mizuno Enerzy-foam is toegevoegd aan de gehele tussenzool en extra onder de WavePlate. Dit is 17% zachter en geeft 15% meer energie terug.
De nieuwe Parallel WavePlate biedt zowel ondersteuning als demping en heeft een verbeterde vorm.
Blown Rubber zorgt voor een dikkere zool met meer grondcontact en grip.
Onder de hak is X10 Carbon Rubber toegevoegd, waardoor de schoen beter bestand is tegen slijtage.

Iconische prestaties sinds ‘97

Het icoon van Mizuno viert dit jaar zijn 25e verjaardag en dat moet gevierd worden! De Wave Rider 25 is daarom opnieuw ontworpen, zodat de schoen favoriet wordt onder nieuwe lopers en favoriet blijft bij de fans van Mizuno. Om zijn verjaardag groots te vieren, heeft de Wave Rider 25 een speciale uitvoering. De limited edition is geïnspireerd op de ruimtevaart door een aantal zilver elementen toe te voegen. De grafische stijl in de schoen is bijvoorbeeld gebaseerd op de hittebescherming van een ruimteschip.

Wat maakt de Wave Rider 25 verder zo speciaal? De neutrale schoen is perfect voor korte en lange afstanden. Het gebruik van lichtgewicht materiaal en het dynamische ontwerp zorgt voor een veelzijdige inzetbaarheid. Een aantal updates aan de gebruikte technologieën zorgen voor de meest stuwende en soepelste rit tot nu toe. Zo is de tussenzool geheel vernieuwd, de Parallel WavePlate opnieuw ontworpen en zijn er duurzame eco-materialen gebruikt.

Mizuno Wave Rider 25

Eco-materialen

De Wave Rider 25 is voorzien van een bio-based WavePlate gemaakt van castorbonen en gerecyclede PET schoenveters en mesh.

Mizuno Wave Rider 25

Premium gevoel

Een premium pasvorm dat zacht, ademend en flexibel aanvoelt, wie wil dan nou niet? Het bovenwerk is basic, maar precies wat je nodig hebt. Het bestaat uit twee lagen Air Mesh-materiaal en omsluit de voeten zonder te knellen. De verstevigde tong zit aan de binnenzijde vast aan het bovenwerk. Hierdoor verschuift de tong niet. Om het comfort en de pasvorm te optimaliseren is er vrij veel padding rondom de hak en onder de enkel aangebracht.

Mizuno Enerzy

De vernieuwde tussenzool is 17% zachter en geeft 15% meer energie terug. Het innovatieve Mizuno Enerzy is toegevoegd aan de gehele tussenzool en extra onder de WavePlate. Hierdoor biedt de Wave Rider 25 het meest dempende en stuwende gevoel tot nu toe. Mizuno Enerzy is niet de enige update aan de tussenzool. De nieuwe Parallel WavePlate biedt zowel ondersteuning als demping en heeft een verbeterde vorm. Aan de binnenzijde is de WavePlate iets verstevigd. Dit zorgt voor een stabieler gevoel tijdens het lopen. De verbeterde vorm geeft een soepelere overgang van hiel naar teen waardoor de voorwaartse beweging wordt ondersteund. Een PR lopen wordt zo net ietsje makkelijker.

Mizuno Wave Rider 25
Mizuno Wave Rider 25

X10 Carbon Rubber

De laatste maar zeker niet de minste update.. de slijtzool! Blown Rubber zorgt voor een dikkere zool met meer grondcontact en grip. Je kan hierdoor met een zelfverzekerd gevoel blijven rennen op natte ondergronden. Daarnaast gaat de Blown Rubber slijtzool langer mee dan zijn voorganger. Onder de hak is X10 Carbon Rubber toegevoegd, waardoor de schoen beter bestand is tegen slijtage. Verder is de basis van de voorvoet iets breder ten opzichte van de Wave Rider 24. Dit creëert een stabielere afzet en meer beweegruimte voor de voorvoet.

De Wave Rider 25, altijd goed!

De neutrale schoen is perfect voor korte en lange afstanden. Het gebruik van lichtgewicht materiaal en het dynamische ontwerp zorgt voor een veelzijdige inzetbaarheid.

In één adem

Een icoon word je niet zomaar, maar de Wave Rider kan zichzelf zo zeker noemen. Na 25 jaar is de allround loopschoen nog steeds geliefd onder Mizuno fans. De schoenen zijn ideaal voor lopers die op zoek zijn naar een veelzijdige loopschoen voor hun dagelijkse run. De Rider 25 is geschikt voor het lopen van zowel korte als lange afstanden.

Vergelijk de Wave Rider 25 eens met de Saucony Ride 14, Asics Gel Cumulus 23 en HOKA ONE ONE Rincon 2. Het allround karakter komt overal naar voren, maar natuurlijk heeft elke schoen zijn unieke eigenschappen.

De Mizuno Wave Rider 25 shop je hier. Wil je ze liever eerst proberen of vergelijken met andere modellen? Voor meer vragen en informatie kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Technische specificaties Mizuno Wave Rider 25
Offset
12 mm
Gewicht heren
ca. 275 gram
Gewicht dames
ca. 230 gram
Type loper
Neutrale loper
Type schoen
Allround loopschoenen
Shop

Mizuno Wave
Rider 25
voor dames

Mizuno Wave Rider 25
Shop Mizuno Wave Rider 25 voor dames
Shop

Mizuno
Wave Rider 25
Unisex

Mizuno Wave Rider 25
Shop Mizuno Wave Rider 25 Unisex
Shop

Mizuno loopschoenen dames en heren

Mizuno
Shop alle Mizuno loopschoenen