Skip to main content

Stel je een wereld voor waar elke loper sneller wordt, dit is een stevige uitdaging gezien de hindernis van blessures. Maar zijn blessures onvermijdelijk? Nike komt met het ambitieuze doel om middels loopschoenen blessures te verminderen. Dit wordt op twee manieren benaderd, namelijk door het verfijnen van een bestaand silhouet om het nog doeltreffender te maken en een geheel nieuwe oplossing te bieden. Met de Nike React Infinity Run 2 en Nike ZoomX Invincible Run zetten zij de missie voort om de blessure-preventie code te kraken door het creëren van een nieuwe relatie tussen demping, stabiliteit en rocker geometrie.

Shop Nike ZoomX Invincible RunShop Nike React Infinity Run Flyknit 2

Blessurevrij hardlopen? Hier willen wij als hardlopers natuurlijk meer over weten! Beide schoenen zijn ontwikkeld om de kans op blessures te verkleinen en jou op de been te houden.

Nike ZoomX Invincible Run in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van dit model loopschoenen

De Nike ZoomX Invincible Run is ontwikkeld voor de overpronerende loper, maar ook voor de neutrale loper die bij vermoeidheid overproneerd.
Het speciaal ontwikkelde Flyknit bovenwerk zorgt voor betere ventilatie waar je het nodig hebt. Het materiaal is stevig waardoor je voet goed op zijn plek blijft tijdens je lange duurloop.
Dankzij de tussenzool die is gemaakt van responsief ZoomX schuim, geeft de schoen meer energie onder de voet terug dan elk ander Nike schuim.

Keep runners running

De geheel nieuwe oplossing van blessurepreventie kun je vinden in de Nike ZoomX Invincible Run. Een nieuwe stap in de zoektocht naar een harmonie tussen demping, stabiliteit en rocker geometrie.
De Nike ZoomX Invincible Run is ontwikkeld voor de overpronerende loper, maar ook voor de neutrale loper die bij vermoeidheid overproneerd. Deze schoen is gemaakt voor de lange trainingruns. De tussenzool van de Invincible bevat meer schuim dan de Infintiy, wat zorgt voor een zachte rit. Dankzij de tussenzool die is gemaakt van responsief ZoomX schuim, geeft de schoen meer energie onder de voet terug dan elk ander Nike schuim. Nike ZoomX foam is responsief en licht, en zorgt voor meer veerkracht bij iedere stap. Het rockerdesign van de foam biedt ondersteuning voor de drie fasen van voetafwikkeling tijdens het hardlopen. Het biedt flexibiliteit bij het afzetten, een soepele ervaring in de overgang en demping bij contact. De rocker geometrie en de bredere netten in de voorvoet helpen bij het creëren van een stabielere fit en een vloeiende pasovergang, waardoor de Invincible ideaal is voor lange afstand lopers.
Het speciaal ontwikkelde Flyknit bovenwerk zorgt voor betere ventilatie waar je het nodig hebt. Het materiaal is stevig, waardoor je voet goed op zijn plek blijft tijdens je lange duurloop.

Hardloopschoenen All4running

Keep you strong and carrying on

Het verfijnen van een bestaand silhouet om het nog doeltreffende te maken doen ze met Nike React Infinity Run 2. Deze hardloopschoen biedt stabiliteit en ondersteuning voor overpronerende lopers, maar niet op een traditionele manier. Hierdoor kunnen de schoenen ook geschikt zijn voor neutrale lopers die bij vermoeidheid iets overproneren. Deze schoen is voorzien van een vernieuwd Flyknit bovenwerk om meer ondersteuning te bieden en het ademend vermogen bevorderd. Tevens zijn de Nike Flywire kabel toegevoegd waardoor het gehele bovenwerk een betere ondersteuning biedt.

De Nike React schuim biedt een revolutionaire demping en energieteruggave. Een technologie die antwoord geeft op bijna alle onmogelijke wensen: een gevoel dat zacht, veerkrachtig, lichtgewicht en duurzaam is. Dankzij het duurzaam React-dempingsmateriaal zijn deze schoenen ook zeer geschikt voor het lopen van middellange afstanden.

52% lower injury

Trek de schoen aan en hij voelt stabiel en energiek aan. De veerkracht van het React schuim is klaar om kilometers te maken. De rocker geometrie van de infinity stimuleert een licht voorwaartse buiging, waardoor de voet van de loper van de hiel naar de middenvoet of zelfs de voorvoet gaat; dit zorgt voor een natuurlijk voorwaarts gevoel van voorstuwing.

Deze eigenschappen zorgen ervoor dat de Nike React Infinity Run 2 het beste past bij middellange duurloop met gematigde inspanning. Uit onderzoek blijkt dat hardlopers die de Nike React Infinity Run dragen 52% minder kans hebben op een blessure. Dragers bevestigde dat ze minder pijn in hun knieën en voeten voelden.

Run Fearless Project

Nike haar missie is om hardlopers aan het hardlopen te houden. Hiervoor heeft Nike een technologie ontwikkeld.

Bekijk het Run Fearless Project

Welke schoen past bij mij?

Wie wilt dat nou niet. Een schoen die is ontwikkeld om blessures te voorkomen!? Natuurlijk is het wel belangrijk om te kijken welke schoen het beste bij jou past. Het is vaak lastig om een schoen te vinden die zowel stabiel als energiek aanvoelt. Die gelijkertijd genoeg ondersteuning biedt voor de overpronerende loper. Dit vind je zowel Infinity als de Invincible. Het verschil in de schoenen is dat de tussenzool van de Invincible meer schuim bevat dan de Infintiy, wat zorgt voor een zachte rit. Waardoor de Invincible geschikt is voor de lange duurloop en de Infinity voor de middellange duurloop. Tevens is de Invincible responsiever dan de Infinity dit kom door de Nike ZoomX foam. Beide schoenen zijn iets breder, dus wanneer je smalle voeten hebt, zal je snel het gevoel hebben dat je de veters stak aan moet trekken.
Heb je toch nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Technische specificaties Nike React Infinity Run
Offset
9 mm
Gewicht Heren
onbekend
Gewicht Dames
onbekend
Type loper
overpronerende hardloper
Type schoen
Allround hardloopschoenen
Technische specificaties Nike ZoomX Invincible Run
Offset
9 mm
Gewicht Heren
ca. 314 gram (US 10)
Gewicht Dames
ca. 253 gram (US 8)
Type loper
overpronerende hardloper
Type schoen
Allround hardloopschoenen

Nieuw

Nike ZoomX Invincible Run

Shop Nike ZoomX Invincible Run
Nieuw

Nike React Infinity Run Flyknit 2

Nike React Infinity Run Flyknit 2
Shop Nike React Infinity Run Flyknit 2
Zie ook

Alle
Nike
schoenen

NIKE
Shop alle Nike schoenen