Skip to main content

De HOKA ONE ONE Challenger ATR 6 is de nieuwste versie van de Challenger ATR serie. Deze veelzijdige schoenen zijn ontworpen voor het lopen op verschillende ondergronden, van asfalt tot trails. Handig als je bijvoorbeeld een stuk over de weg moet lopen voordat je bij de zachte ondergrond van het bos aankomt. De Challenger ATR 6 geeft nog steeds dezelfde fantastische demping als zijn voorganger. Het grootste verschil is dat deze schoen nog lichter is!

Shop de Challenger ATR 6

De HOKA ONE ONE Challenger ATR 6 staat bekend om zijn zachte tussenzool. Ook bij de Challenger ATR 6 is de tussenzool nog steeds zacht en dempend. Perfect voor elke loper die graag dat bouncy gevoel ervaart in combinatie met een comfortabele pasvorm. Of je nu op asfalt, bergachtig terrein of door de duinen loopt, de HOKA ONE ONE Challenger ATR 6 is geschikt voor bijna elk type ondergrond.

HOKA ONE ONE Challenger ATR 6 in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van deze loopschoen

challenger atr 6
Een update van de vetergaten zorgt voor nog meer stabiliteit
De stijve, maar padded hielkap zorgt voor een omsloten gevoel
De tussenzool is zacht en zorgt voor een bouncy en comfortabel gevoel
Het dual mesh-bovenwerk sluit goed aan en is ademend

Bescherming en comfort

Het dual mesh-bovenwerk van de HOKA ONE ONE Challenger ATR 6 is ademend en bestaat uit 30% gerecycled polyester. Het bovenwerk van de schoen sluit goed aan, zorgt ervoor dat viezigheid niet blijft hangen en biedt de juiste ondersteuning. Bij de tenen zit een versteviging die bescherming tegen rotsen en stenen biedt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over een kapotte schoen of zere tenen wanneer je run over rotsachtig terrein gaat. De vetergaten hebben een update gekregen ten opzichte van de vorige modellen en zorgen nu voor nog meer stabiliteit. De padded tong aan de voorkant voelt zacht en comfortabel aan. De HOKA ONE ONE Challenger ATR 6 is dus een echte winnaar als het gaat om bescherming en comfort!

challenger atr 6
hoka one one challenger atr 6

Stabiliteit en demping

De hielkap van de HOKA ONE ONE Challenger ATR 6 is vrij stijf, maar door de padded binnenzijde voelt de hielkap toch zacht en comfortabel aan. Door de aansluitende pasvorm zorgt de verfijnde hielkap voor meer stabiliteit dan ooit! De tussenzool van de schoen brengt ultieme comfort en demping met zich mee, aangezien ‘ie twee keer zo dik is dan bij andere soorten loopschoenen. De tussenzool voelt zacht aan en geeft een bouncy gevoel tijdens al je runs. De HOKA ONE ONE Challenger ATR 6 combineert precies de fijne kenmerken die je nodig hebt wanneer je op een combi van asfalt en trails hardloopt.

HOKA ONE ONE Challenger ATR 6

Gemaakt voor lopers die op zoek zijn naar maximale demping en een bouncy gevoel.
Een zachte schoen met perfecte pasvorm voor runs op verschillende ondergronden.

Shop hier de HOKA ONE ONE Challenger ATR 6

Zoals gezegd is de HOKA ONE ONE Challenger ATR 6 je beste vriend als je graag routes loopt die over asfalt en trailpaden gaan. Op rotsachtige gebieden kan de schoen misschien wat te onstabiel voelen voor bepaalde lopers, maar voor minder ruige gebieden is het een superfijne schoen. De Challenger ATR 6 heeft een zachte tussenzool die voor veel comfort zorgt, perfect voor lange runs op een niet al te hoog tempo.

Nieuwsgierig geworden? Je shopt de nieuwe HOKA ONE ONE Challenger ATR 6 hier in onze webshop. Bij eventuele vragen kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Technische specificaties
Offset
5 mm
Gewicht Heren
ca. 332 gram
Gewicht Dames
ca. 278 gram
Type loper
Neutrale hardloper
Type schoen
Allround hardloopschoenen
Nieuw

HOKA ONE ONE
Challenger ATR
6

Dames

hoka dames
Shop dames
Nieuw

HOKA ONE ONE
Challenger ATR
6

Heren

Shop heren
Zie ook

Alle
HOKA ONE ONE
schoenen

Overzicht

HOKA ONE ONE mach 3
Shop alle HOKA loopschoenen