Skip to main content

De Mach 3 is een nieuwe wedstrijdschoen van HOKA ONE ONE. Bij HOKA staan ze bekend om de grof uitziende schoen met relatief lage drop. Niet alleen het uiterlijk van de schoen maakt dit merk gedenkwaardig maar ook het ultieme comfort. Veel lopers die op HOKA ONE ONE schoenen hebben gelopen, willen nooit meer anders. Inmiddels is er veel keuze binnen het merk. De Mach-serie staat voorop als het gaat om een comfy wedstrijdschoen.

Shop de HOKA ONE ONE Mach 3 direct

De HOKA ONE ONE Mach 2 was sterk vernieuwd ten opzichte van zijn voorganger. Hierdoor zullen we niet veel grote veranderingen tegenkomen bij de Mach 3. In deze blog vertellen we welke elementen zijn vernieuwd en welke technologie zo goed werkt, dat HOKA het in de Mach 3 weer heeft toegepast.

HOKA ONE ONE Mach 3 in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van dit model loopschoenen

HOKA ONE ONE Mach 3
ProFly tussenzool
Rubberised Foam Slijtzool
Jacquard Mesh

Zacht, licht, comfy

In het bovenwerk van de HOKA ONE ONE Mach 3 is de grootste verandering te zien. Dit bovenwerk is van Jacquard Mesh wat de schoenen ademend en zacht maakt. Het gehele bovenwerk bestaat uit één stuk wat zorgt voor een zogenaamde bootie-constructie. Dit betekent een naadloos en zacht bovenwerk wat je voet omsluit als een sok. Door deze constructie hoeft de hielkap niet dikker gemaakt te worden om goed aan te sluiten. De tong van de Mach 3 is aan de zijkanten vastgemaakt waardoor deze niet kan verschuiven. Deze elementen zorgen er met elkaar voor dat je voeten op hun plaats blijven en dat er geen irritatie ontstaat.

HOKA ONE ONE Mach 3
HOKA ONE ONE Mach 3

ProFly

De tussenzool van de HOKA ONE ONE Mach 3 is gemaakt met de ProFly-technologie. Dit is een tussenzool van Rubber Foam bestaande uit twee delen met een verschillende dichtheid. Het hielstuk is van zachter materiaal voor demping en schokabsorptie tijdens de landing van je voeten. Het deel op de voorvoet is steviger wat je meer responsiviteit geeft. Je krijgt hierdoor bij het afzetten meer energieteruggave en voelt alsof je vooruit gestuwd wordt. De twee delen werken op deze manier samen om het beste uit de natuurlijke afwikkeling van je voeten te halen.

Minimalistische slijtzool

De HOKA ONE ONE Mach 3 lijkt op het eerste gezicht geen slijtzool te hebben. Het foam van de tussenzool heeft een geometrisch patroon voor een goede tractie op de weg. De onderkant heeft een dun laagje Rubberized foam als slijtzool over de tussenzool heen. Deze technologie zorgt ervoor dat de zool duurzaam is zonder de schoen te verzwaren. De soorten rubber welke worden gebruikt bij veel loopschoenen, maken de schoenen vaak zwaarder. Voor een wedstrijdschoen geldt: hoe lichter, hoe beter. Daarom kiest HOKA ONE ONE voor deze minimalistische aanpak.

HOKA ONE ONE Mach 3

HOKA ONE ONE is vanaf het begin een opvallend schoenenmerk geweest in de loopwereld met de grof ogende zolen. Waar veel merken voor een minimalistische look and feel gaan, gaat HOKA voor betere resultaten maar op hun eigen manier. Met de HOKA ONE ONE Mach 3 is alleen minimalistisch omgegaan waar nodig. Het is een wedstrijdschoen gemaakt voor runs op tempo over de weg.

Bij All4running hebben wij de HOKA ONE ONE Mach 3 op voorraad voor dames en heren. Bestel deze snelle schoenen in onze webshop. Voor meer vragen en informatie kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Technische specificaties
Offset
5 mm
Gewicht
ca. 245 gram (US maat 9 heren)
Type loper
Neutrale lopers
Type schoen
Wedstrijdschoenen
Shop nu

HOKA
ONE ONE
Mach 3

Dames

Shop de Mach 3
Shop nu

HOKA
ONE ONE
Mach 3

Heren

HOKA ONE ONE mach 3
Shop de Mach 3
Zie ook

Alle
HOKA
schoenen

Overzicht

HOKA ONE ONE mach 3
Shop HOKA loopschoenen