Skip to main content

De Wave Skyrise is een van de nieuwste modellen van Mizuno en kan gezien worden als de opvolger van de Wave Ultima 11. Deze neutrale loopschoenen zorgen ervoor dat jij door je kilometers zweeft. Jaren van Japanse wetenschap zijn in deze schoenen verwerkt. In deze blog lees je over de nieuwe technologieën en hoe deze je helpen verder te reiken tijdens je run.

Shop de Mizuno Wave Skyrise direct

Ondanks dat de Wave Skyrise als opvolger van de Wave Ultima wordt gezien, is het toch een heel andere schoen geworden. Het belangrijkste verschil is het wegblijven van de iconische Mizuno Wave-plaat. Wat hebben ze hiervoor in de plaats voor materialen gebruikt? Wij hebben het voor je uitgezocht.

Mizuno Wave Skyrise in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van dit model loopschoenen

Mizuno Wave Sky Rise
Mizuno Wave tussenzool
X-10 Slijtzool
DynaMotion Fit

Ademend bovenwerk

De Mizuno Wave Skyrise heeft een comfortabel bovenwerk gemaakt met de AirMesh-technologie. Dit materiaal is ademend en licht. Het hielstuk is wat dikker gemaakt met een zacht materiaal zodat je voeten goed omsloten worden. Hierdoor gaat de schoen voelen als een tweede huid en blijven je voeten koel. Het bovenwerk omsluit je voeten zodat het samenwerkt met de zool. Je behoudt betere grip en de afwikkeling gaat soepeler. Dit allemaal draagt bij aan het zwevende gevoel tijdens het lopen wat Mizuno je wilt bieden.

Mizuno Wave Sky Rise
Mizuno Wave Sky Rise

Ride the wave

Bij deze geheel nieuwe loopschoenen van Mizuno is ook de nieuwe tussenzool gebruikt. Waar bij veel modellen nog voor de befaamde Mizuno Wave-plaat in de tussenzool wordt gekozen, heeft de Wave Skyrise een nieuwe technologie meegekregen; de Foam Wave. Deze tussenzool bestaat uit twee zachte materialen welke in een golvende vorm zijn uitgesneden en op elkaar gestapeld. Dit zorgt voor een goede demping en een gevoel van stabiliteit. De impact van iedere stap wordt geleidelijk verdeeld over de hele zool. Naast de Foam Wave-vorm van de tussenzool is ook het innovatieve XPOP materiaal gebruikt in de tussenzool. Dit materiaal draagt bij aan de energieteruggave. XPOP is zeer veerkrachtig en geeft je net dat extra duwtje vooruit.

Stabiel en comfy

De slijtzool van de Mizuno Wave Skyrise is van X10 Rubber. Dit is een soort rubber wat gespitst is op duurzaamheid. Een duurzame slijtzool betekent in veel gevallen een duurzame loopschoen. Het rubber is naast duurzaam strategisch gevormd over de zool met groeven op de plekken waar je voet buigt tijdens het lopen. Hierdoor is de grip die de slijtzool biedt goed voelbaar. De afwikkeling van de voeten wordt begeleid en daardoor komt de tussenzool goed tot zijn recht. Het X10 Rubber maakt de zool in zijn geheel iets stijver waardoor je de demping en energieteruggave goed kunt voelen.

Mizuno Wave Sky Rise

Mizuno heeft zijn nieuwste technologieën gecombineerd met een paar bestaande materialen. Hier is een volledig nieuw model uitgerold. De Mizuno Wave Skyrise is geschikt voor het lopen van lange afstanden en je dagelijkse trainingen. Zweef jij er binnenkort vandoor op de Wave Skyrise?

Bij All4running hebben wij de Mizuno Wave Skyrise op voorraad voor dames en heren. In juni komen hier nog meer kleuren bij. Bestel ze in onze webshop. Voor meer vragen en informatie kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Technische specificaties
Offset
10 mm
Gewicht
ca. 300 gram (US maat 9 heren)
Type loper
Neutrale lopers
Type schoen
Allround loopschoenen
Shop nu

Mizuno Wave Skyrise

Dames

Mizuno Wave Sky Rise
Shop Mizuno Wave Skyrise
Shop nu

Mizuno Wave Skyrise

Heren

Mizuno Wave Sky Rise
Shop Mizuno Wave Skyrise
Zie ook

Alle Mizuno schoenen

Overzicht

Mizuno
Shop Mizuno loopschoenen