Ontmoet de Garmin Forerunner 45, een bescheiden alleskunner. Garmin weet als geen ander hoe ze multisporthorloges van zeer hoge kwaliteit moeten maken. Horloges kunnen steeds meer. Het worden bijna kleine computertjes. Maar is dat nu wel nodig? Hoe zit dat ook alweer met less is more? De Garmin Forerunner 45 staat zijn mannetje tussen alle overdaad aan sporthorloges. In deze blog vertellen we je alles over dit multisporthorloge.

Shop de Garmin Forerunner 45

De Forerunner 45 is ontworpen met de startende loper in het achterhoofd. Geen ingewikkelde poespas, maar heldere en duidelijke informatie. Als beginnend loper kan een overdosis aan informatie je aardig van je stuk brengen. Gegevens over je tempo, afstand, hartslag en intervallen zijn dan ruim voldoende. Maar ook voor een geoefend loper kan dat voldoende info zijn. Hou je niet van uitgebreide en ingewikkelde technologie? Dan loop je zo weg met dit multisporthorloge.

Garmin Forerunner 45 in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van dit sporthorloge

Garmin Forerunner 45
Geïntegreerde GPS
Ongeval detectie
Smartwatch en 24/7 Activity tracker
Geintegreerde hartslagmeter

Meten is weten

Less is more zeiden we al. Hiermee bedoelen we niet dat de Forerunner 45 ‘maar’ een simpel horloge is. Integendeel, eigenlijk meet dit multisporthorloge alles wat je graag zou willen weten. Je hartslag wordt gemeten door de Garmin Elevate-polshartslagmeter. Maar ook je VO2 max, cadans en versnelling worden geregistreerd. De GPS-functie staat in verbinding met GLONASS en Galileo. Oftewel; de Forerunner 45 is zeer goed in staat om je loopronde nauwkeurig bij te houden, of je nu met een intervaltraining bezig bent of met een lange duurloop. Ook fungeert het multisporthorloge als smartwatch. Zo kun je meldingen van je smartphone binnen krijgen op je horloge en kun je de muziek op je telefoon met je horloge bedienen.

Garmin Forerunner 45
Garmin Forerunner 45

Safety before all

Exclusievere functies als Garmin Pay, connectie met Spotify en live tracking via kaarten op je sporthorloge zijn niet aanwezig in de Forerunner 45. Een andere slimme uitvinding van Garmin is wel aanwezig en dat is de Incident Detection-functie. Deze functie gebruikt ingebouwde sensoren in het horloge en je telefoon om een impact waar te nemen. De snelheids- en cadans sensor zijn hierbij betrokken. In de situatie van een ongeval komt er een melding op het scherm van het horloge te staan, dat er een incident is waargenomen. In het geval van loos alarm heb je 30 seconden om de melding ongedaan te maken. Na 30 seconden gebruikt de Forerunner 45 het gekoppelde mobiele apparaat om een bericht te versturen naar noodcontacten, mits deze eerder zijn ingesteld via de Garmin Connect Mobile-app. De contacten die jij daar zelf hebt ingesteld krijgen een melding met jouw laatst bekende locatie. Natuurlijk hopen we dat deze functie nooit geactiveerd hoeft te worden. Maar in het geval van nood kan deze functie wel heel nuttig zijn.

Start en go

Naast deze technische snufjes is de Forerunner 45 vooral heel praktisch. Een scherm wat goed af te lezen is in zonlicht. De zomer- en wintertijd die zich automatisch afwisselen. Gemakkelijke verbinding met je telefoon, zowel iPhone als Android telefoons, en met Garmin accessoires. Wil je even geen rondje lopen, maar stap je op de fiets of stap je binnen bij een yogales? Activeer een ander sportprofiel en ook deze bewegingsactiviteit wordt nauwkeurig gemeten. De Forerunner 45 is bescheiden, elegant en alles behalve een blok aan je pols. Geen grof klokje, maar een gestroomlijnd sporthorloge, verkrijgbaar in twee maten. De Small-variant bevat een kast met een grootte van 39mm en is ideaal voor dames en heren met smallere polsen (omtrek van 124-185mm). De normale variant is iets groter met een kast van 42 mm en valt soepel om een pols van 129-197mm. Alles draait om gebruiksgemak. Het is een kwestie van het horloge om doen en lopen maar.

Garmin Forerunner 45

“The essence of running.”

De Forerunner 45 is de opvolger van de 35. Een gestroomlijnder design, nieuwe functies en moderne toevoegingen. Een serieus sporthorloge, maar niet te uitgebreid. Je meet precies wat je wilt weten zonder verdwaald te raken tussen eindeloze functies en opties.

Ontdek de Garmin Forerunner 45

De Garmin Forerunner 45 biedt functionaliteiten uit het hogere segment tegen een aardig prijsje. Functies als Garmin Pay, live navigatie via kaarten of verbinding met Spotify zijn niet aanwezig. Maar als we eerlijk zijn; heb je die nu echt nodig tijdens je dagelijkse run? De Forerunner 45 is een multisporthorloge in essentie en neemt de sportfuncties serieus. Je kunt met een gerust hart op het sporthorloge vertrouwen voor een betrouwbare hartslagmeting, nauwkeurige GPS en effectieve meting van al je activiteiten. Hou je niet van ingewikkelde technologieën? Wil je graag een sporthorloge waar je zo mee wegloopt? Dan is de Garmin Forerunner 45 wellicht jouw ideale multisporthorloge.

Nieuwsgierig geworden? Je shopt de Garmin Forerunner 45 hier in onze webshop. Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Technische specificaties
Grootte
39mm (S) / 42mm (L)
Gewicht
32gr (S) / 36gr (L)
Waterbestendig
Tot 50 meter
Type sporthorloge
Multisporthorloge
Nieuw

Garmin
Forerunner
45

Dames en heren

Garmin Forerunner 45
Shop Garmin Forerunner 45
Zie ook

Garmin
Forerunner Family

Dames en heren

Shop alle Forerunner modellen
Zie ook

Alle
sport
horloges

Overzicht

Shop alle Garmin sporthorloges