Skip to main content

De FujiTrabuco Pro zijn de nieuwste trailschoenen van ASICS. Deze loopschoenen zijn ontworpen om trailrunners meer bescherming en ondersteuning te kunnen bieden op ieder soort ondergrond. Je kunt alle trails gemakkelijk trotseren met deze trailschoenen vol innovatie.

Shop hier de ASICS FujiTrabuco Pro

De naam FujiTrabuco is inmiddels een begrip voor trailrunners. Wat maakt de FujiTrabuco Pro anders dan zijn zeven voorgangers? En wat past het beste bij jou als trailrunner? In deze blog leggen we de loopschoenen onder de loep.

ASICS FujiTrabuco Pro in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van dit model trailschoenen

ASICS FujiTrabuco Pro
Up- en downhill noppen
Speed Lace systeem
Flytefoam Lyte Tussenzool
Mono Sock

Maak je trail lichtgewicht

Het verschil in gewicht van de FujiTrabuco Pro in vergelijking met de FujiTrabuco 7 is één van de grootste aanpassingen welke ASICS heeft doorgevoerd. De Fujitrabuco 7 weegt ca. 355 gram terwijl de FujiTrabuco Pro slechts ca. 265 gram weegt (gebaseerd op heren US maat 9). Het bovenwerk is lichter gemaakt en in de tussenzool is de FLYTEFOAM-Lyte technologie gebruikt. Dit innovatieve schuim zorgt voor comfort, veerkracht en demping zonder de trailschoenen te verzwaren.

ASICS FujiTrabuco Pro

Grip in iedere richting

De ASICS FujiTrabuco Pro biedt zeer goede grip door het noppenpatroon op de slijtzool. De richting van de noppen is regelmatig afgewisseld waardoor je tegen de helling op en van de helling af altijd goed contact met de ondergrond houdt. Je hebt meer balans en kunt zo meer vertrouwen op je schoenen.
Op de slijtzool is een rock plate aangebracht. Deze plaat zorgt ervoor dat stenen of ander puin je zolen niet doorboren. Deze rock plate maakt je schoenen duurzaam en beschermt je voeten.

De ideale pasvorm

Naast het gewicht verschilt het bovenwerk het meeste van de FujiTrabuco 7. De tong van de schoenen is samengevoegd met de Mono Sock om de enkel. De trailschoenen sluiten hierdoor perfect om je enkels en houden alle takken en stenen buiten je schoenen. Samen met het “One Pull” vetersysteem zijn de schoenen aanpasbaar aan jouw voeten en wordt de ideale pasvorm gecreëerd.
Het mesh geweven materiaal in het bovenwerk zorgt dat de schoenen ademenen en houdt je voeten koel. Bij de neus is een stuk van het bovenwerk nog iets verstevigd om alle elementen te kunnen trotseren.

ASICS FujiTrabuco Pro

“Win the long run”

ASICS heeft er alles aan gedaan om trails nog comfortabeler te trotseren met de FujiTrabuco Pro. Kilometers maken wordt nu nog makkelijker en lichter.

Play Video

Ontdek meer over de FujiTrabuco Pro

Het nieuwe bovenwerk en de flinke vermindering in gewicht zijn de belangrijkste updates die de ASICS FujiTrabuco heeft gekregen. Deze trailschoenen zijn geschikt voor iedereen die gemakkelijk alle ondergronden en weersomstandigheden wil trotseren. Deze trailschoenen staan voor de beste pasvorm, grip en bescherming zonder de schoen te verzwaren. Het complete pakket als je het ons vraagt.

Nieuwsgierig geworden? De ASICS FujiTrabuco Pro is nu verkrijgbaar in onze webshop. Voor vragen en informatie kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Technische specificaties
Offset
6 mm
Gewicht
ca. 265 gram (US maat 9 heren)
Type loper
Neutrale lopers
Type schoen
Trailschoenen
Nieuw

ASICS FujiTrabuco Pro

Dames

ASICS FujiTrabuco Pro
Shop ASICS FujiTrabuco Pro
Nieuw

ASICS FujiTrabuco Pro

Heren

ASICS FujiTrabuco Pro
Shop ASICS FujiTrabuco Pro
Zie ook

Alle
ASICS schoenen

Overzicht

ASICS logo
Shop ASICS loopschoenen