Skip to main content

De ASICS DynaFlyte 4 is de vierde editie van deze snelle, neutrale loopschoenen van ASICS. De eerste DynaFlyte werd in 2016 onthuld. Bijna vier jaar later is de DynaFlyte opnieuw herzien en hebben de loopschoenen weer enkele veranderingen ondergaan. Wij nemen de nieuwe ASICS DynaFlyte 4 onder de loep om je alles te vertellen over deze veranderingen.

Shop nu de ASICS DynaFlyte 4

De DynaFlyte werd geïntroduceerd als de lichtste neutrale loopschoen van ASICS. Ze zijn ontworpen voor het lopen van snelle tempo’s, zowel op lange als op kortere afstanden. De DynaFlyte is niet alleen een fijne trainingsschoen. Je zou ook prima een wedstrijd kunnen lopen op deze snelle loopschoenen.

ASICS DynaFlyte 4 in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van dit model loopschoenen

Asics Dynaflyte 4
Engineered Mesh-bovenwerk
FlyteFoam Lyte-tussenzool
OrthoLite X-40 Sockliner

It’s all in the upper

De grootste update in de ASICS DynaFlyte 4 zit in het bovenwerk. Het nieuwe Engineered Mesh-materiaal bevat Jacquard Mesh. Jacquard is een weeftechniek waarmee patronen in de stof geweven kunnen worden. Niet alleen is deze weeftechniek kleurvast waardoor je schoenen langer mooi van kleur blijven, maar het maakt het materiaal ook steviger en duurzamer. Hierdoor wordt het bovenwerk slijtvaster. De meer open structuur van het Engineered Mesh heeft een hoger ademend vermogen dan het gemiddelde Mesh-materiaal. Zo blijven de voeten koel tijdens het lopen. De Adapt Mesh 2.0-technologie uit de DynaFlyte 3 vind je ook in de DynaFlyte 4. Het zorgt ervoor dat het bovenwerk zich aanpast aan je voeten. Hierdoor bieden de loopschoenen een persoonlijke pasvorm.

Asics Dynaflyte 4
Asics Dynaflyte 4

Vertrouwd en snel

Enkele technologieën van ASICS bewijzen zich al meerdere jaren. Een paar van deze technologieën zien we terug in de DynaFlyte 4. Zo bevatten de loopschoenen het  FlyteFoam Lyte-dempingsmateriaal in de tussenzool. Dit materiaal geeft comfortabele demping en heeft een hoge energieteruggave. In combinatie met de Blown Rubber-slijtzool geeft het zeer veel grondcontact. ASICS staat bekend om het luxe-gevoel wat de schoenen je geven. De DynaFlyte geeft minder demping dan de gemiddelde ASICS schoen en iets minder dat luxe gevoel. Het geeft je juist een responsief en snel gevoel. De schoenen vragen je als het ware om sneller te lopen. Dat is ook precies waar de schoenen voor bedoeld zijn. Snelle tempo’s, of je nu 5km, 10km of langere afstanden loopt. Ook het vertrouwde GEL zien we terug in de hiel om extra comfort te bieden voor alle haklanders.

Lichtgewicht comfort

ASICS zou ASICS niet zijn als comfort niet bovenaan het lijstje zou staan. Om je meer comfort te bieden tijdens het lopen is de sockliner (de inlegzool) verbeterd. De OrthoLite X40-sockliner heeft een verbeterde vorm gekregen die de anatomische vorm van je voet volgt. Ook bevat de ASICS DynaFlyte 4 het bekende Imact Guidance System. Dit systeem zorgt ervoor, dat je voeten soepel af kunnen wikkelen van hiel naar teen. Door dit soepele afwikkelen te stimuleren, kun je ook gemakkelijker tempo maken. Tenslotte is de DynaFlyte 4 een stukje lichter geworden dan haar voorganger. De DynaFlyte 4 weegt ca. 229,6 gram. In vergelijking met de DynaFlyte 3 is dit ruim 27 gram minder.

Asics DynaFlyte 4

“A dynamic flight.”

De DynaFlyte van ASICS is een ideale schoen voor iedere neutrale loper die graag kilometers maakt op een sneller tempo. Voor je het weet vliegen de kilometers onder je voeten door met deze lichte en snelle schoenen.

Play Video

Ontdek meer over de DynaFlyte 4

De nieuwe ASICS DynaFlyte 4 is lichter geworden dan haar voorganger. De DynaFlyte 3 vroeg je al om sneller te gaan lopen. Met de DynaFlyte 4 kun je dat tempo nog iets opschroeven. Uiteraard mag je van ASICS weer het nodige comfort verwachten. Het vernieuwde Engineered Mesh-bovenwerk houdt je voeten comfortabel omsloten en biedt een hoog ademend vermogen. Het voelt zachter en flexibeler en is een stuk duurzamer geworden. De tussenzool is niet veranderd. Het bestaat uit FlyteFoam Lyte-dempingsmateriaal voor dat snelle en responsieve gevoel. De DynaFlyte 4 volgt de voetsporen van haar voorgangers. Snelle, lichte loopschoenen die vele kilometers aankunnen.

Nieuwsgierig geworden? Je shopt de nieuwe ASICS DynaFlyte 4 hier in onze webshop. Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Technische specificaties
Offset
8 mm
Gewicht
ca. 229.6 gram (US size 9)
Type loper
Neutrale loper
Type schoen
Allround loopschoenen
Nieuw

ASICS
DynaFlyte 4

Dames

Asics DynaFlyte 4
Shop ASICS DynaFlyte 4
Nieuw

ASICS
DynaFlyte 4

Heren

Asics DynaFlyte 4
Shop ASICS DynaFlyte 4
Zie ook

Alle
loopschoenen

Overzicht

asics
Shop alle ASICS schoenen