Skip to main content

Met de ASICS Gel Kayano 26 ben je verzekerd van comfort en een betere veerkracht tijdens je run. Niet te geloven dat ASICS alweer de 26e editie lanceert van het populaire Kayano model. Een mooi moment om deze loopschoenen voor overpronerende lopers eens onder de loep te nemen. Wat zijn de verbeteringen ten opzichte van de vorige Kayano edities? En wat kunnen deze schoenen betekenen voor jou als loper? Je leest het in deze blog!

Shop ASICS Gel Kayano 26 direct

De ASICS Gel Kayano 26 zet de geschiedenis van het verslinden van kilometers en het stabiliseren van overpronatie voort. De loopschoenen hebben een nieuw ontworpen Gel-pad gekregen in de hiel, een vernieuwd bovenwerk en een verbeterde zool. Hoewel het model een aantal updates heeft gekregen, biedt het nog steeds de betrouwbare stabiliteit die je van de Kayano gewend bent.

ASICS Gel Kayano 26 in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van dit model loopschoenen

ASICS Gel Kayano 26
Engineered Mesh bovenwerk
Meer Gel
Guidance Trusstic System
AHAR slijtzool

Kilometers maken

De ASICS Gel Kayano 26 is ontworpen voor het maken van kilometers. Bij het maken van veel kilometers zijn loopschoenen die prettig zitten natuurlijk essentieel. De populaire loopschoenen van ASICS zijn voorzien van een Engineered Mesh bovenwerk. Dit materiaal biedt een optimaal ademend vermogen en omsluit de voeten op een comfortabele wijze. De rand rondom de enkel is gevuld met een zacht materiaal dat prettig aanvoelt op de huid. Hierdoor krijg je vrijwel geen blaren. De FlyteFoam Propel technologie zorgt ervoor dat de loopschoenen licht aanvoelen tijdens het lopen. Als dat geen comfort is!

ASICS Gel Kayano 26
ASICS Gel Kayano 26

Geliefd bij veel lopers

De ASICS Gel Kayano is een zeer geliefde antipronatieschoen bij veel lopers. De reden hiervoor is dat een groot deel van de ondersteuning vanuit de demping wordt gerealiseerd. Daar waar veel neutrale loopschoenen een consistente schuimdichtheid gebruiken, heeft de Kayano twee verschillende dichtheden, afhankelijk van de mate van pronatie. Het buitendeel van de schoen (ook wel de laterale kant genoemd) maakt gebruik van een gezonde dosis GEL-demping in de hiel. In de 26e versie is meer Gel toegevoegd dan ooit om de schokken tijdens het lopen te absorberen.

Aan de binnenkant (mediale zijde) zit een extra stevig schuim dat begint rond het midden van de hiel en naar voren loopt door de middenvoet. Deze verbinding absorbeert niet zoveel schokken als het Gel maar zorgt er wel voor dat je voeten niet naar binnen rollen tijdens het lopen.

Er is meer!

Om de stabiliteit tijdens het lopen te verhogen is het Guidance Trusstic System toegevoegd. Deze technologie vermindert de onbalans die wordt veroorzaakt door verschuivingen die plaatsvinden wanneer de loper de grond raakt. Zoals eerder benoemd is, ben je met de ASICS Gel Kayano 26, naast stabiliteit, ook verzekerd van comfort. De extra demping en veerkracht zijn te danken aan de EVA sockliner. Als laatste bestaat de slijtzool van de Kayano 26 uit High Abrasion Rubber (AHAR®) dat strategisch is geplaatst. Dit verhoogt de duurzaamheid van jouw Kayano’s.

ASICS Gel Kayano 26

“Protect every step”

De ASICS Gel Kayano 26 biedt overpronators een zachte, comfortabele run en biedt tegelijkertijd de stabiliteit die ze nodig hebben.

Play Video

Ontdek ASICS Gel Kayano 26

ASICS is geen nieuwkomer als het gaat om antipronatieschoenen. Gebouwd met stevige stabiliteitsfuncties van hiel tot teen, is de ASICS Gel Kayano 26 nog steeds één van de beste loopschoenen voor overpronators.

Nieuwsgierig geworden? Je vindt de nieuwe ASICS Gel Kayano 26 hier in onze webshop. Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Technische specificaties
Offset
10 mm
Gewicht
ca. 314,6 gram (US size 9)
Type loper
Overpronerende loper
Type schoen
Allround loopschoenen
Nieuw

ASICS Gel Kayano 26

Dames

ASICS Gel Kayano 26
Shop dames
Nieuw

ASICS Gel Kayano 26

Heren

ASICS Gel Kayano 26
Shop heren
Zie ook

Alle
schoenen

Overzicht

ASICS logo
Shop alle ASICS schoenen