Skip to main content

HOKA ONE ONE komt met een splinternieuw model loopschoenen op de markt, namelijk de HOKA ONE ONE EVO Rehi. Echte wedstrijdschoenen, ontworpen voor het lopen van snelle tempo’s en lange afstanden. We kennen HOKA van de iconische, dikke tussenzolen en de hardloopschoenen met veel demping. Daar zien we slechts een glimp van terug in de nieuwe EVO Rehi. Wij nemen de nieuwe HOKA ONE ONE EVO Rehi voor je onder de loep.

Shop de HOKA ONE ONE EVO Rehi

HOKA ONE ONE EVO Rehi in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van dit model loopschoenen

Hoka One One Evo Rehi
MATRYX-bovenwerk
PROFLY-technologie
Single Density Foam-slijtzool

Bulletproof

Het bovenwerk van de HOKA ONE ONE EVO Rehi bestaat uit MATRYX mesh-materiaal. Dit materiaal is zeer flexibel en geeft je het gevoel alsof je een sok draagt. Het bovenwerk omsluit de voeten op comfortabele wijze en biedt een hoog ademend vermogen. Zeker bij het lopen van lange afstanden in een snel tempo geeft dat veel comfort. Het MATRYX-materiaal is verstevigd met Kevlar. Dit zorgt er niet alleen voor, dat het bovenwerk zeer duurzaam is, maar geeft het bovenwerk ook een waterafstotend laagje. Met de EVO Rehi tackle je die regenbui tijdens je halve marathon dus zonder problemen.

Hoka One One Evo Rehi

Mag het een grammetje minder zijn?

De EVO Rehi is geen typische HOKA schoen. De hoge mate van demping en het zachte gevoel dat de meeste HOKA loopschoenen geven, ontbreekt bij deze wedstrijdschoenen. Nu is dat niet heel vreemd. De iconische, dikke tussenzool mag dan niet heel zwaar van gewicht zijn, toch is elke gram minder een winst wanneer je zo snel mogelijk wilt lopen. De nieuwe EVO Rehi is het lichtste ontwerp in de HOKA-line up. Dus ben je op zoek naar een zeer lichte wedstrijdschoen? Wellicht is de EVO Rehi dan iets voor jou.

Time to Fly

De tussenzool en slijtzool zijn één geheel, waarbij gebruik is gemaakt van de PROFLY-technologie. Het PROFLY materiaal is gemaakt van een duurzaam, rubberen foam. Het is zacht genoeg om HOKA’s specialiteit – demping – te herkennen, maar biedt lang niet zoveel schokabsorptie als we gewend zijn van de HOKA loopschoenen. Het iets zachtere materiaal bij de hiel geeft lichte schokabsorptie bij de landing voor haklanders. Het hardere materiaal in de voorvoet stuwt je voeten voort tijdens het lopen. Het geeft veel energie terug, waardoor je dat nieuwe PR op kunt zoeken. De slijtzool stuwt je niet alleen naar voren, maar biedt ook veel grip en tractie. Zeker niet onbelangrijk.

Hoka One One Evo Rehi

“Fly through your run.”

De HOKA ONE ONE Fly-collectie bestaat uit lichtgewicht loopschoenen en wedstrijdschoenen. De schoenen zijn ontworpen voor snelheid. Vlieg door je run heen!

Vlieg naar de HOKA ONE ONE EVO Rehi

De HOKA ONE ONE EVO Rehi mag dan niet de lichtste of meest agressief-ogende wedstrijdschoen op de markt zijn, toch geven ze je een heel snel gevoel en stuwen ze je vooruit tijdens het lopen. De relatief dunne tussen- en slijtzool, zeker voor HOKA begrippen, geeft je net dat beetje demping wat veel andere wedstrijdschoenen missen. De EVO Rehi is dan ook ideaal voor de langere afstanden, te denken aan 10km runs, halve en hele marathons. Met het zeer lichte ontwerp, het comfort van het bovenwerk en de lichte demping in de zool, zou de EVO Rehi zomaar jouw volgende wedstrijdschoen kunnen zijn.

Nieuwsgierig geworden? De nieuwe HOKA ONE ONE EVO Rehi vind je hier in onze webshop. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Technische specificaties
Offset
4 mm
Gewicht
ca. 190 gram (US size 9)
Type loper
Neutrale loper
Type schoen
Wedstrijdschoenen
Nieuw

HOKA ONE ONE EVO Rehi

Dames

Hoka One One Evo Rehi Dames
Shop HOKA ONE ONE EVO Rehi
Nieuw

HOKA ONE ONE EVO Rehi

Heren

Hoka One One Evo Rehi Heren
Shop HOKA ONE ONE EVO Rehi
Zie ook

Alle loop
schoenen

Overzicht

HOKA ONE ONE mach 3
Shop alle HOKA ONE ONE schoenen