Skip to main content

De Saucony Hurricane ISO 5 is de vijfde versie van de Hurricane ISO serie van Saucony. De vernieuwde antipronatieschoenen zijn vanaf heden in ons assortiment verkrijgbaar. Daarom vergelijken wij de loopschoenen met zijn voorganger en verdiepen we ons in de technologieën van Saucony. Wordt deze versie van de Saucony Hurricane ISO 5 jouw nieuwe looppartner?

Shop Saucony Hurricane ISO 5 direct

De Hurricane van Saucony kennen we als een zeer comfortabel model loopschoenen. Deze antipronatieschoenen hebben een groep fans die steeds groter wordt. Nu Saucony de vijfde editie in de markt heeft gezet hebben wij de schoen onder de loep gelegd. Wij zijn namelijk benieuwd naar de verbeteringen ten opzichte van de betrouwbare Hurricane ISO 4.

Saucony Hurricane ISO 5 in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van dit model loopschoenen

Saucony Hurrican ISO 5
Dubbele Jacquard Mesh bovenwerk
EVERUN-tussenzool
Crystal Rubber-slijtzool

Stijlvol ontwerp omsluit de voet op comfortabele wijze

Er zijn een aantal zaken vernieuwd in de Saucony Hurricane ISO 5. We beginnen met het bovenwerk dat gemaakt is van dubbele Jacquard Mesh-Bovenwerk. Dit maakt de loopschoenen erg rekbaar, flexibel en geeft het een hoog ademend vermogen. Ook Saucony’s ISOFIT-technologie zorgt ervoor dat de hardloopschoen goed ademen. Daarnaast omsluit het de voet op comfortabele wijze. In vergelijking met zijn voorganger, de Hurricane ISO 4, biedt het vernieuwde bovenwerk nog meer steun en comfort.

Saucony Hurricane ISO 5
Saucony Hurricane ISO 5

Flexy and You Know It

De Saucony Hurricane ISO 5 hebben een EVERUN-tussenzool over de volledige lengte. EVERUN is gemaakt door het samensmelten van duizenden veerkrachtige TPU-parels. Saucony verandert het polymeer op een dynamische manier en maken zo voor elk type loper een uniek product. EVERUN is twee keer flexibeler dan standaard demping en beweegt met je voet mee voor een buitengewoon zachte landing, stabiele overgang en krachtige start.

Play Video

Leer meer over Saucony EVERUN

Effectieve bescherming

De Saucony Hurricane ISO 5 biedt extra comfort door het FORMFIT voetbed. Het FORMFIT bestaat uit drie lagen dempende foams de goed samenwerken om je voet te omsluiten, dempen en ondersteunen. Daarnaast beschikken de loopschoenen over een Crystal Rubber-slijtzool. Deze technologie heeft twee doelen. Ten eerste het verzorgen van uitstekende tractie en duurzaamheid. Ten tweede een vergrote flexibiliteit voor een soepel gevoel tijdens het lopen. Deze technologie van Saucony biedt daarnaast effectieve bescherming van je voeten.

Saucony Hurricane ISO 5

“Stability shouldn’t mean sacrificing cushioning”

Shop Saucony Hurricane ISO 5

Natuurlijk heeft de Saucony Hurricane ISO 5 meer weg van zijn voorganger. Zo is bijvoorbeeld de stevige mediale stand van de tussenzool overgenomen. Deze techniek vangt de binnenwaartse afwikkeling van de haklanding goed op. Dus ben jij een pronerende loper en ben je op zoek naar demping die meebeweegt met je voet en flexibiliteit? Dan is de Saucony Hurricane ISO 5 een model loopschoenen die je zeker eens moet uitproberen!

Nieuwsgierig geworden? Vanaf nu is de Saucony Hurricane ISO 5 verkrijgbaar in onze webshop en winkels. Je shopt hem hier. Heb je vragen? Neem dan gerust  contact op met onze klantenservice.

Technische specificaties
Offset
8 mm
Gewicht
ca. 286 gram (heren US 9)
Type loper
Pronerende lopers
Type schoen
Antipronatieschoenen
Nieuw

Saucony Hurricane ISO 5

Dames

Saucony Hurricane ISO 5
Shop Saucony Hurricane 5
Nieuw

Saucony Hurricane ISO 5

Heren

Saucony Hurricane ISO 5
Shop Saucony Hurricane 5
Zie ook

Alle Saucony schoenen

Overzicht

Saucony
Shop Saucony loopschoenen