Skip to main content

Het is alweer tijd voor de 6e editie van de Brooks Transcend-serie: de Brooks Transcend 6. Brooks Transcend 6 zijn antipronatieschoenen die tevens ondersteuning en stabiliteit bieden voor je knieën. De schoen is hier en daar wat vernieuwd. Daarom zochten wij voor jou uit welke kwaliteiten deze Brooks schoen in huis heeft. Wie weet loop jij binnenkort op de Brooks Transcend 6 je volgende training.

Shop nu de Brooks Transcend 6

De Transcend schoenen van Brooks zijn misschien wel de meest luxe schoenen uit de brede collectie loopschoenen. Toch krijgt hij niet de aandacht die hij eigenlijk verdient. Deze schoen voor pronerende lopers doet namelijk meer dan het corrigeren van je voet. De technieken in deze schoen pakken meteen de beweging van het gehele lichaam aan.

Brooks Transcend 6

Ontdek de unieke eigenschappen van dit model loopschoenen

Transcend_6
Dubbel Jacquard Mesh
Zachte DNA Loft-materiaal over de hele lengte
Innovatieve GuideRails-technologie

De beste prestatie

Aan de vernieuwde Brooks Transcend 6 is de GuideRails-technologie toegevoegd. Deze technologie is in de middenzool ingebouwd en zorgt voor stabiliteit. Deze vorm van stabiliteit corrigeert niet je manier van lopen, maar helpt het lichaam bij het vinden van zijn natuurlijke beweging. De werking van de GuideRails-technologie is te vergelijken met een bobsleebaan. Terwijl de bobslee de baan afdaalt, helpt de bemanning de bobslee langs de ‘lijn’ te leiden. De snelste tijden worden behaalt als de bobslee moeiteloos over de baan glijdt met beperkte bewegingen van links naar rechts. Net als bij de bobslee presteert een loper het beste als hij binnen zijn persoonlijke ‘lijn’ blijft lopen. De GuideRails-technologie in de Brooks Transcend 6 helpt de loper tijdens de gehele run in de meest efficiënte en natuurlijke beweging te houden.

Brooks Transcend 6
Brooks Transcend 6

Stabiliteit en veel demping

De tussenzool van de Brooks Transcend 6 is vernieuwd. De zool bestaat nu nu over de gehele lengte uit het zachte DNA Loft-materiaal. Dit materiaal biedt veel demping en een hoge energieteruggave tijdens het lopen. Verder biedt de IDEAL Pressure Zones in de zool veel stabiliteit. Deze zones verdelen de druk gelijkmatig over de voeten en zorgen dat je vloeiend je voeten kunt afwikkelen. Als laatste benoemen we het externe hielstuk. Deze omsluit de hiel en houdt de voet op zijn plaats tijdens het lopen.

Net iets meer ondersteuning

De Brooks Transcend 6 heeft, net zoals de Glycerin-serie, een tussenzool dat over de gehele lengte uit zacht DNA Loft-materiaal bestaat. In vergelijking met de Glycerin-serie beschikt de Brooks Transcend 6 over net iets meer ondersteuning. Daarnaast beschikken beide schoenen over IDEAL Pressure Zones in de zool. Dus voor de lopers onder ons die fan zijn van de Glycerin maar op zoek zijn naar dat beetje meer ondersteuning, is de Brooks Transcend 6 een goede keuze om eens uit te proberen.

Brooks Transcend 5

Kun je nog niet wachten tot de Brooks Transcend 6 beschikbaar is?
Shop dan zijn vorige variant: Brooks Transcend 5.

Brooks Transcend 5

Ben je op zoek naar een loopschoen die jou helpt de hele run in de meest efficiënte en natuurlijke beweging te houden? Dan is de GuideRails-technologie van Brooks wat je nodig hebt. In combinatie met stabiliteit, goede demping en gelijkmatige drukverdeling over de voeten is de Brooks Transcend 6 misschien wel jouw nieuwe loopschoen.

Vanaf nu zijn de schoenen te vinden zijn in ons assortiment. Je shopt de nieuwe Brooks Transcend 6 hier in onze webshop. Heb je verder nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Technische specificaties
Offset
10 mm
Gewicht
ca. 323 gram (heren)
Type loper
Pronerende loper
Type schoen
Allround loopschoenen
Nieuw

Brooks Transcend 6

Dames

Brooks Transcend 6 Dames
Shop Brooks Transcend 6

Nieuw

Brooks Transcend 6

Heren

Brooks Transcend 6 Heren
Shop Brooks Transcend 6

Zie ook

Alle loopschoenen

Overzicht

Shop alle Brooks loopschoenen