Skip to main content

Een geheel nieuw model, dat is de nieuwe New Balance Rubix. Een loopschoen speciaal ontworpen voor de pronerende loper die op zoek is naar zeer stabiele schoen met maximale demping. De Rubix zijn comfortabele antipronatieschoenen. Wat maakt deze nieuwe schoen nou een goede loopschoen voor pronerende lopers? Of nog beter gezegd, wat maakt deze schoen geschikt voor jou? In deze blog lees je het.

Shop nu de New Balance Rubix

De Rubix van New Balance beschikt over geleidingshellingen om de pronatie te corrigeren. Daar waar de meeste loopschoenen gebruikmaken van een antipronatieblok, beschikt de New balance Rubix over de Banked and Angled Ramps-technologie.

New Balance Rubix in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van dit model loopschoenen

New Balance Rubix
Hellende delen in tussenzool
Hoog ademend vermogen
Optimale schokabsorptie

Zo schuin als het baanwielrennen

In de loopschoenen is de Banked and Angled Ramps-technologie toegepast die door hun oriëntatie in de ruimte een geleidende werking hebben. Een vergelijkbaar voorbeeld hiervan is het baanwielrennen. Doordat de coureur snelheid heeft en het oppervlak van de baan schuin staat, wordt hij door de bocht heen geleid. Door hellende delen toe te voegen in de tussenzool van de loopschoenen worden de voeten van overpronerende lopers bij elke stap begeleidt en ontstaat er meer voorwaartse beweging. Zo worden de voeten in een consistente lijn gehouden en worden zij beschermd tijdens het lopen.

New Balance Rubix
New Balance Rubix

Comfortabel lopen

Het lichtgewicht Engineerd Double Jacquard Mesh-bovenwerk heeft een dynamisch ontwerp en is gericht op prestatie en stabilisatie. Het biedt een hoog ademend vermogen en houdt de voeten comfortabel tijdens het lopen. Het is belangrijk dat het bovenwerk een ademend vermogen heeft. Je wil tenslotte niet teveel last krijgen van zweetvoeten tijdens het lopen. Het raster rond de middenvoet zorgt ervoor dat de loopschoenen mooi aansluiten rond de voet. De naadloze constructie minimaliseert irritaties.

Optimale schokabsorptie

De tussenzool bestaat uit 2 kleuren foam met ieder een verschil in hardheid. De tussenzool bevat Soft Acteva Foam en Acteva Ultralite Foam. De combinatie van deze dempingsmaterialen biedt optimale schokabsorptie en demping. Bij de hiel is meer dempingsmateriaal toegevoegd voor een zachtere landing. De Ground Contact EVA-slijtzool is zeer duurzaam en biedt veel tractie en grip. De diepere groeven in de slijtzool vergroot de flexibiliteit van de schoen en stimuleert de natuurlijke afwikkeling van de voeten.

New Balance Rubix

“All-over support”

De lichtgewicht loopschoenen van New Balance zijn een goede keuze voor pronerende lopers. Door hellende delen toe te voegen in de tussenzool worden de voeten van overpronerende lopers bij elke stap begeleidt en ontstaat er meer voorwaartse beweging. Zo worden de voeten in een consistente lijn gehouden en beschermd tijdens het lopen. Ben je op zoek naar een schoen met een hoge cushioning, eentje die flexibel is en toch support biedt? Dan is de New Balance Rubix een geschikt loopschoen voor jou.

Nieuwsgierig geworden? Je shopt de nieuwe New Balance Rubix hier in onze webshop. Heb je verder nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Technische specificaties
Offset
8 mm
Gewicht
303 gram (heren US 9)
Type loper
Pronerende lopers
Type schoen
Antipronatieschoenen
Nieuw

New Balance Rubix

Dames

New Balance Rubix
Shop de New Balance Rubix
Nieuw

New Balance Rubix

Heren

New Balance Rubix
Shop de New Balance Rubix
Zie ook

New Balance schoenen

Overzicht

New Balance
Shop Nike loopschoenen