Skip to main content

Wie lopen zegt, zegt Asics. Maar je komt het merk niet alleen op de weg tegen. Ook het veroveren van bospaden, duinen en heuvels ligt in het straatje van Asics. Dit doet Asics met hun bekendste trailschoen, de Asics Gel FujiTrabuco. Het was even stil rondom de Trabuco. Maar vanaf nu is de nieuwste versie bij ons verkrijgbaar; de Asics Gel FujiTrabuco 7. Wij vergelijken hem voor je met zijn voorgangers en onderzoeken wat de nieuwe Asics Gel FujiTrabuco 7 jou te bieden heeft.

Shop nu de Asics FujiTrabuco 7

Trail running wint steeds meer terrein in België. Je hebt namelijk geen enorme bergen nodig om off-road te gaan. Ook in België hebben we prachtige bossen met kleine bospaadjes. Het bedwingen van die bospaden en natuurlijke hindernissen als rotsen, beekjes en boomwortels kan ook in België. Asics geeft je die mogelijkheid met de Gel FujiTrabuco. De stilte rondom de Trabuco is verbroken met de komst van de Asics Gel FujiTrabuco 7.

Asics Gel FujiTrabuco 7

Ontdek de unieke eigenschappen van dit model loopschoenen

Verbeterd bovenwerk
Flytefoam Lyte-tussenzool
Asics Grip-slijtzool

Nieuw, waterafstotend jasje

De Asics Gel FujiTrabuco blijft een robuuste trailschoen, gericht op lopers die graag off-road gaan maar niet willen inleveren op veiligheid, stabiliteit en demping. Met deze doelgroep in het achterhoofd is het bovenwerk van de Gel FujiTrabuco 7 flink vernieuwd. Vergeleken met zijn voorganger heeft het bovenwerk meer overlays gekregen. Dit maakt de schoen stabieler en het bovenwerk waterafstotend. Zo kun je met een gerust hart de plassen en beekjes bedwingen tijdens het lopen van je trail. Het vernieuwde bovenwerk omsluit de voeten op een comfortabelere wijze. Dit geeft niet alleen een stabieler gevoel tijdens het lopen. Ook geeft het een veiliger en zekerder gevoel. De beschermende laag stof onder de veters voorkomt dat vuil en steentjes in de schoenen terecht komen

Trail running meets Flytefoam Lyte

Asics staat bekend om het gebruik van haar geavanceerde technologieën in haar loopschoenen. Trail running ontmoet voor het eerst één van haar populairste ontwikkelingen, namelijk Flytefoam Lyte. De Flytefoam Lyte tussenzool is licht van gewicht en geeft een responsief gevoel tijdens het lopen. Het verdeelt het gewicht en de impact over de voeten. Het dempingsmateriaal is gericht op het bieden van optimale demping. Het materiaal veert terug naar zijn eigen vorm na elke run. Zo biedt de tussenzool continue demping. Dit geeft een luxe en comfortabel gevoel tijdens het lopen van je trails. Aan het Flytefoam is Nano-Fiber materiaal toegevoegd om de tussenzool duurzamer te maken. Deze grote update maakt de Asics Gel FujiTrabuco 7 zeer geschikt voor de trailloper die graag lange afstanden loopt.

Asics Grip-slijtzool

Asics heeft ook de slijtzool flink onder handen genomen. De Sticky Grip-technologie zagen we al in de Trabuco 6 en komt terug in de Trabuco 7. De technologie geeft je grip tijdens het lopen op natte en onregelmatige ondergronden. Een fijne verandering is te vinden in de hardheid van de noppen. De slijtzool zelf is flexibeler geworden, terwijl de noppen harder zijn van structuur dan die van zijn voorganger. De noppen van de Gel FujiTrabuco 6 waren zachter van structuur waardoor het materiaal zich aan het terrein aanpaste. Hierdoor ‘beten’ de noppen minder in de ondergrond, met name tijdens het lopen door hevige modder. De structuur van de noppen is in deze nieuwe versie verbeterd. Ook zijn de noppen in verschillende posities geplaatst. Deze veranderingen geven meer tractie en grip, vooral tijdens het lopen over zeer modderige ondergronden.

Stop pounding the streets, start conquering the trails. 

Mix demping, stabiliteit, grip en tractie door elkaar en je krijgt een gloednieuwe en zeer comfortabele trailschoen. De Asics Gel FujiTrabuco 7 is gemaakt voor de avonturiers die uren door kunnen lopen over de meest ongerepte terreinen.

Het duurde eventjes voordat we iets nieuws hoorde over de FujiTrabuco. Asics heeft haar tijd genomen om een zeer gedegen, nieuwe versie op de markt te brengen. De Asics Gel FujiTrabuco 7 stelt zeker niet teleur. Het vernieuwde bovenwerk, de Flytefoam Lyte en de verbeterde slijtzool met een stuk meer grip zijn verbeteringen die je langer door laten lopen. Het is een zeer robuuste, stabiele schoen voor iedere evaren trailloper die naast grip en tractie ook stabiliteit en demping zoekt. Maar ook voor de beginnende trailloper die de straten zat is en op zoek is naar een modderige, ongerepte uitdaging is de Gel FujiTrabuco 7 een hele goede keuze.

De nieuwe Asics Gel FujiTrabuco 7 is vanaf nu te vinden in ons assortiment. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Technische specificaties
Offset
8 mm
Gewicht
ca. 330 gram (maat US 9 heren)
Type loper
Trailloper
Type schoen
Trailschoenen

Nieuw

Asics Gel FujiTrabuco 7

Dames

Shop Asics Gel FujiTrabuco 7

 

Nieuw

Asics Gel FujiTrabuco 7

Heren

Shop Asics Gel FujiTrabuco 7

Zie ook

Alle Asics loopschoenen

Overzicht

ASICS logo
Shop alle Asics loopschoenen