Skip to main content

Al 21 jaar lang is de Gel Nimbus serie van Asics hét toonaangevende model neutrale loopschoenen voor de lange duurloop. Hoe kan het merk dat beter vieren dan een nieuwe editie aan de familie toe te voegen? Voor de trouwe fans onder ons zal de nieuwe Asics Gel Nimbus 21 nog steeds aan de verwachtingen voldoen of zelfs overtreffen. In deze blog nemen we stap voor stap met je door wat je van de nieuwe Asics Gel Nimbus 21 kan verwachten.

Bestel Asics Gel Nimbus 21

Van deze nieuwe 21-versie van Asics kunnen we veel updates verwachten die jouw loopskills naar een hoger niveau helpen tillen. Om te beginnen beschikt de luxe loopschoen over een vernieuwd Jacquard mesh-bovenwerk. Een feature die meer stabiliteit biedt tijdens het lopen en de voet op een comfortabele wijze omsluit. Ook vernieuwd in deze schoen zijn betere schokabsorptie, meer demping en duurzaamheid.

Asics Gel Nimbus 21 in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van dit model loopschoenen

Asics Gel Nimbus 21
Jacquard mesh-bovenwerk</h5<
FluidRide-tussenzool</h5<
Carbon rubber slijtzool</h5<

Jacquard Mesh en persoonlijke fit

Het vernieuwde bovenwerk van de Asics Gel Nimbus 21 is een stuk duurzamer geworden. Vanwege deze duurzaamheid slijten de schoenen minder snel en kun je er langer op blijven lopen. Het Jacquard Mesh bevat anti-bacteriële materialen in combinatie met een hoog ademend vermogen. Hierdoor blijven de voeten koel en droog tijdens het lopen. Bovendien maken deze features de schoenen ideaal voor lopers die graag lange afstanden lopen. Het Discrete Eyelets uit de Gel Nimbus 20 komt terug in de 21e versie. De onafhankelijk geplaatste oogjes verspreiden de spanning van de veters en zorgen voor een persoonlijke fit. Ook de FluidFit technologie biedt een persoonlijke pasvorm. Daarnaast zorgt het Heel Clutching System ervoor dat het hielstuk aansluit en een ondersteundende pasvorm biedt.

Asics Gel Nimbus 21
Asics Gel Nimbus 21

De perfecte combinatie

De vernieuwde FluidRide-tussenzool biedt de perfecte combinatie tussen veerkracht en demping. Toch blijft het een relatief lichte schoen met uitzonderlijke duurzaamheid. De schokabsorptie tijdens de impact is aanzienlijk verbeterd. Hierdoor biedt de tussenzool meer bescherming voor de voeten en benen tijdens het lopen. Ook de vernieuwde samenstelling van de Gel ingrediënten biedt demping voor de gehele voet. De Asics Gel Nimbus 21 creëert een beter looppatroon door de Guidance Trusstic System-technologie. Deze technologie zorgt voor meer structuur van de middenvoet en voor stabiliteit.

Carbon rubber in de slijtzool

In de hiel van de Asics Gel Nimbus 21 bevindt zich het Asics High Abrasion Rubber. Dit is gemaakt van carbon rubber en biedt meer tractie en grip tijdens het lopen. Vanwege het carbon rubber is het mogelijk dat de schoen zeer goede grip op de grond heeft zonder dat de duurzaam wordt opgeofferd. Je kunt optimaal genieten van het lopen zonder je zorgen te maken dat je van de grond glijdt.

Asics Gel Nimbus 21

Asics Gel Nimbus 21

Bestel Asics Gel Nimbus 21

De Asics Gel Nimbus is ook in deze 21e uitvoering een model schoenen dat geliefd zal zijn bij neutrale lopers voor de lange duurloop. Door de verbeterde features in onder andere de tussenzool, gel-samenstelling en carbon slijtzool bewijst Asics wederom dat de Gel Nimbus dé neutrale schoen is voor het lopen van lange afstanden.

Technische specificaties
Offset
10 mm
Gewicht
306 gram (heren US 9)
Type loper
Neutrale loper
Type schoen
Allround loopschoenen
Nieuw

Asics Gel Nimbus 21

Dames

Asics Gel Nimbus 21
Shop Asics Gel Nimbus 21

Nieuw

Asics Gel Nimbus 21

Heren

Asics Gel Nimbus 21
Shop Asics Gel Nimbus 21

Zie ook

Asics loopschoenen

Overzicht

ASICS logo
Shop Asics loopschoenen