Skip to main content

De lente is begonnen. Tijd voor een nieuwe hardloopoutfit en een frisse start van het seizoen. Het Asics Sakura Package is speciaal ontworpen om de lente te vieren. Deze mooie collectie is nu bij All4running verkrijgbaar!

De lente is begonnen. Tijd voor een nieuwe hardloopoutfit en een frisse start van het seizoen. Het Asics Sakura Package is speciaal ontworpen om de lente te vieren. Deze mooie collectie is nu bij All4running verkrijgbaar!

Asics komt oorspronkelijk uit Japan. De Japanse kersenbloesem, Sakura genoemd, staat symbool voor de vergankelijke schoonheid in Japan. Het Asics Sakura Package is geïnspireerd op de kersenbloesem. De collectie viert de verschillende stadia van de bloei van de kersenbloesem.

Speciaal voor deze collectie is de Asics Nimbus 20 in een Sakura-jasje gestoken. Deze speciale editie van de Nimbus past ook perfect bij de kleding uit het Sakura Package. De collectie hardloopkleding, speciaal voor vrouwen, bestaat uit hoogwaardige items in zachte tinten. De onderlinge kledingstukken zijn perfect met elkaar te matchen. Zo kan je stijlvol de lente vieren met het Asics Sakura Package!

Naar Asics Sakura Package