Skip to main content

Hoka One One staat bekend om de hardloopschoenen met de grote, iconische tussenzolen. De schoenen van Hoka leveren maximale demping bij een minimaal gewicht. De Hoka One One Bondi 5 brengt ‘maximale demping’ naar een heel nieuw niveau. De Bondi 5 is namelijk de hardloopschoen van Hoka die de meeste demping biedt tijdens het hardlopen. Wij testten de comfortabele hardloopschoen voor je uit.

De Hoka One One Bondi 5 is het vijfde model in de Bondi-lijn. De Bondi hardloopschoenen zijn neutrale hardloopschoenen die ideaal zijn om te dragen tijdens het lopen van lange afstanden of tijdens hersteltrainingen. De Bondi 5 hardloopschoenen hebben een aantal grote veranderingen doorgemaakt ten opzichte van vorige modellen in de Bondi-lijn. De neutrale schoenen bieden meer demping dan ooit tevoren en zorgen voor een comfortabel gevoel tijdens het hardlopen.

Nieuw, open mesh bovenwerk

De grootste verandering in de Bondi 5 is te zien in het bovenwerk. Dit geheel nieuwe, open mesh bovenwerk zorgt voor ventilatie en ondersteuning tijdens het hardlopen. De schoenen hebben een hoog ademend vermogen en zijn hierdoor zeer comfortabel. De tong van de schoenen is wat dikker geworden. Dit zullen sommige mensen prettig vinden en anderen als wat minder comfortabel ervaren.

Grote tussenzool

Hoka staat bekend om de grote tussenzolen en de grote, iconische tussenzool is ook in de Bondi 5 opgenomen. In de Bondi 5 zorgt de tussenzool voor meer demping dan ooit tevoren, waardoor je super comfortabel hard kan lopen. De EVA-tussenzool biedt uitstekende schokabsorptie en zorgt voor stabiliteit. De Meta-Rocker Geometrie in de tussenzool stuwt je al het ware voort tijdens het hardlopen. De schoenen ondersteunen het natuurlijke looppatroon en zorgen voor een soepele afwikkeling van de voeten.

Breder platform

Uniek aan de Hoka Bondi 5 is het bredere platform van de schoenen. Dit bredere platform zorgt voor meer stabiliteit tijdens het hardlopen. Dit maakt de hardloopschoenen ook goed geschikt voor beginnende hardlopers of wat zwaardere lopers. De Bondi 5 heeft daarnaast iets meer ruimte gekregen bij de tenen, voor een extra comfortabel gevoel.

Groots in comfort

De Hoka One One Bondi 5 bieden maximale demping en zijn super comfortabel. Het vernieuwde bovenwerk zorgt voor een hoog ademend vermogen en een prettig gevoel tijdens het hardlopen. De tussenzool vangt schokken effectief op en stuwt je als het ware voort tijdens het hardlopen. En het bredere platform maakt de Bondi 5 ook goed geschikt voor beginnende of zwaardere hardlopers. De maximale demping zorgt voor een zacht en comfortabel gevoel. De Hoka One One Bondi 5 kunnen we dan ook met recht groots in comfort noemen.

Technische specificaties

Hoka One One Bondi 5
Heeldrop: 4 mm
Gewicht: 284 gram (heren US 9)
Neutrale loper
Allround hardloopschoenen

 

Nieuwsgierig? Kom de schoenen eens proberen op onze Shoe Advisor in onze winkel in Amsterdam of Alkmaar! Of maak alvast een afspraak. Uiteraard vind je de Hoka One One Bondi 5 ook in onze webshop.

Shop Hoka One One Bondi 5