Skip to main content

De Asics Gel Nimbus zijn al twintig jaar toonaangevende neutrale hardloopschoenen. En speciaal om de twintigste verjaardag van deze populaire schoenen te vieren lanceerde Asics een iconische lijn van deze neutrale schoenen: Asics Gel Nimbus 20 City Icons!

De Asics Gel Nimbus behoren tot de populairste hardloopschoenen van het moment. De luxe neutrale schoenen bieden veel demping en zijn ideaal voor het lopen van lange afstanden. Bij een marathon is dit dan ook een veel gekozen hardloopschoen. Reden temeer voor Asics om de speciale City Icons-lijn te lanceren. In deze lijn is de Nimbus 20 namelijk uitgegeven in speciale edities van steden van populaire voorjaarsmarathons: Tokyo, Barcelona, Londen, Parijs en Stockholm.

Asics Gel Nimbus 20 City Icons

Met de Asics City Icons draag je de stad -letterlijk- aan je voeten. Met de iconische ontwerpen, van schoen tot schoenendoos, ben je klaar om kilometers te maken op deze luxe hardloopschoenen. Op elke versie is de desbetreffende stad duidelijk vertegenwoordigd. De binnenzooltjes van de schoen zijn extra leuk, omdat ze een iconisch beeld van de stad laten zien. Ook wanneer je geen marathon gaat lopen, zijn de Asics City Icons stijlvolle hardloopschoenen waarmee je zeker indruk zal maken, in welke stad dan ook.

Naar Asics Gel Nimbus 20 City Icons