Skip to main content

Een nieuw jaar gaat hand in hand met goede voornemens. Meer bewegen en gezonder leven staan bij veel mensen hoog op het lijstje. Een activity tracker is het ideale hulpmiddel om je activiteitsniveau inzichtelijk te maken en je te begeleiden naar een gezonde(re) levensstijl. Wij konden dan ook niet wachten om de nieuwste activity tracker van Garmin te testen. Vol goede voornemens testten wij de Garmin Vivosport activity tracker voor je uit.

Activity trackers zijn er in verschillende soorten en maten. Sommige activity trackers geven slechts een melding bij inactiviteit, op anderen kan je ook sportprofielen laden. De Garmin Vivosport is één van de meest veelzijdige activity trackers van het moment. Deze slimme activiteitenmeter bevat zoveel functionaliteiten dat je bijna niet stil kan blijven zitten. De slimme Vivosport biedt ingebouwde GPS en hartslagmeting op de pols.

Ingebouwde GPS

Met de Garmin Vivosport kan je tal van activiteiten vastleggen. Het maakt hierbij niet uit of je binnen of buiten traint. De ingebouwde GPS maakt het namelijk mogelijk ook outdooractiviteiten te registreren. De activity tracker kan tijdens het hardlopen, wandelen of fietsen de afstand, tijd, snelheid en het tempo vastleggen. Daarnaast heeft de tracker vooraf geïnstalleerde activiteitenprofielen voor indoor sporten. Zo kan je de Vivosport perfect gebruiken bij kracht- en cardiotraining in de sportschool.

Elevate 24/7 polshartslagmeting

De Vivosport meet je hartslag nauwkeurig op de pols met Elevate 24/7 hartslagmeting. Door middel van deze hartslagmeting kan je belangrijke fitness- en gezondheidsaspecten bijhouden. Met deze gegevens kan de Vivosport zo je VO2 max. bepalen en je fitnessleeftijd starten. Ook legt de activity tracker hartslagvariaties vast. Deze gebruikt de tracker om je stressniveau te berekenen en weer te geven. Zo geeft Vivosport je een beter inzicht in hoe je lichaam reageert op mogelijke stressfactoren. De activiteitenmeter laat je weten wanneer je stressniveau door fysieke of emotionele inspanning stijgt, zodat je een manier kan vinden dit stressniveau te verminderen.

Slank ontwerp

De activity tracker kan je dag en nacht dragen, mede door het slanke en stijlvolle ontwerp. Je kan de Vivosport zelfs tijdens het zwemmen of onder de douche dragen en hoeft de tracker dus nooit af te doen. De Vivosport is verkrijgbaar in twee maten: small / medium heeft een omvang van 122-188 millimeter en large een omvang van 148-215 millimeter. De stijlvolle activity tracker heeft een Garmin Chroma Display kleuren touchscreen. Dit touchscreen is zeer responsief en zelfs in het zonlicht goed af te lezen.

Connected functies

De Garmin Vivosport kan je eenvoudig via Bluetooth Smart en Ant+ koppelen aan een compatibele smartphone. Zo kan je gebruik maken van een breed scala aan connected functies. Ontvang smartphone meldingen en laat je vrienden je activiteiten volgen via de Livetrack functie. Met de Vivosport blijf je altijd verbonden. De activiteiten kan je automatisch laten synchroniseren naar Garmin Connect, de levendige community van Garmin. Via de gratis app kan je met andere gebruikers in contact komen, elkaar aanmoedigen en de strijd met elkaar aan gaan.

Veelzijdige activity tracker

De Garmin Vivosport is een compacte en veelzijdige activity tracker. De ingebouwde GPS maakt het mogelijk je activiteiten zowel binnen als buiten vast te leggen. Met de Elevate 24/7 polshartslagmeting kan je belangrijke fitness- en gezondheidsaspecten bijhouden. Daarnaast heeft de compacte activity tracker diverse connected functies om verbonden te blijven en je activiteiten te delen. Zo helpt de Garmin Vivosport bij het ondersteunen van een actieve levensstijl.

Technische specificaties

Garmin Vivosport
Breedte: 21,0 mm, Dikte: 10,9 mm
Small/medium: 122-188 mm omvang, Large: 148-215 mm omvang
Levensduur batterij: maximaal 7 dagen in smartwatch-modus, 8 uur in GPS-modus
Vooraf geladen profielen: krachttraining, cardiotraining, hardlopen (indoor en outdoor), fietsen

 

Nieuwsgierig? Je vindt de Garmin Vivosport in onze webshop.

Shop Garmin Vivosport