Skip to main content
Nieuws

Dit zijn de meest verkochte producten van 2017

door 28 December 2017May 25th, 2018No Comments
Top 5 2017

De tijd van lijstjes maken en terugblikken is begonnen! Wij waren benieuwd welke producten we afgelopen jaar het meest hebben verkocht en dus het populairst waren onder hardlopers. Hierbij de top 5!

1. Gato Led Sport Vest
Een nummer één die ons een goed gemoed bezorgt. Veiligheid staat voorop, en gelukkig zijn steeds meer lopers zich daar bewust van. Zeker tijdens de donkere dagen is het van levensbelang om goed zichtbaar te zijn voor medeweggebruikers. Het Gato Led Sport Vest is een praktische oplossing door de combinatie van lichtjes (voor én achter) en reflecterend materiaal.
Gato Led Sport Vest

 

2. Falke RU4 Cushion Hardloopsokken
Bij een goed paar schoenen hoort een goed paar hardloopsokken. Wat dat betreft wekt het geen verwondering dat de kwalitatief hoogwaardige en uiterst comfortabele modellen van Falke populair zijn. Veel lopers nemen standaard een nieuw paar mee als zij voor kleding of schoenen langskomen.
Falke RU4 Cushion

 

3. Milestone Pod
Een product dat vorig jaar nog niemand kende. De Milestone Pod is een klein, licht apparaatje dat je aan de veters van je hardloopschoenen bindt en vervolgens data verzamelt over jouw manier van lopen. In de bijbehorende app kom je van alles te weten over bijvoorbeeld paslengte, cadans, grondcontacttijd, beenzwaai en landingssnelheid. Een leuke gadget voor de geoefende loper!
Milestone Pod

 

4. Asics Gel Nimbus 19
De Bohemian Rhapsody onder de hardloopschoenen! Al jarenlang is dit model voor neutrale lopers één van de meest verkochte producten. Van dit model is onlangs een nieuwe uitvoering uitgekomen: de Asics Gel Nimbus 20. Onze voorspelling: die vinden we volgend jaar terug in dit lijstje!
Asics Gel Nimbus 19

 

5. Saucony Ride 10
De Nimbus is niet onaantastbaar, dat bewijst de Saucony Ride. Dankzij een aantal vernieuwingen is de Saucony Ride 10 voor veel lopers een goede keuze gebleken. De dynamische pasvorm in combinatie met de veerkrachtige Everun-zool maakt dit model neutrale hardloopschoenen steeds populairder. Op naar een plek in de top 3?
Saucony Ride 10