Skip to main content
Nieuws

Vind het perfecte cadeau met de All4running Gift Advisor!

door 24 November 2017May 25th, 2018No Comments

All4running Gift Advisor
Weet jij niet wat je moet geven of wat je moet vragen tijdens de feestdagen? Maak dan gebruik van de All4running Gift Advisor, de ideale manier om een cadeau voor een hardloper te vinden.

Een hardloper kun je altijd blij maken met nieuwe running gear. Dat weet een collega-hardloper als geen ander. Maar wat geef je aan die persoon? Zelf een model hardloopschoenen uitkiezen, is misschien een beetje een risico. Daarom kijk je wellicht eerder naar accessoires of elektronica. Maar ook daarin is heel veel keus, misschien wel teveel.

All4running heeft voor dit probleem een oplossing bedacht: de Gift Advisor! In de Gift Advisor kun je aanvinken voor wie je een cadeau zoekt, wat je budget is en welk soort hardloopartikel je in gedachten had. Vervolgens krijg je automatisch de beste cadeausuggesties in beeld. Zo hoef je nooit meer door eindeloze categorieën te struinen.

Probeer de Gift Advisor zelf via onderstaande link. Tip: de Gift Advisor is ook zeer geschikt om een cadeau voor op je eigen verlanglijstje te selecteren.