Skip to main content
Uncategorized

All4running Club: een maandelijkse looptraining vanuit de winkels

door 17 November 2017May 25th, 2018No Comments

All4running Club
Vanaf november maandelijks bij All4running: een gratis looptraining vanuit de winkel in Alkmaar en Amsterdam. Doe ook mee!

Onder de noemer All4running Club wordt er elke maand een training georganiseerd nabij de All4running Flagship Store in Alkmaar en de All4running Shoe Advisor in Amsterdam. Elke training heeft een specifiek thema. Tijdens de eerste training is dat core stability. Dit vertaalt zich in een looptraining van ongeveer een uur waarin bootcampelementen zijn verwerkt.

De training staat onder leiding van All4running-medewerker Daan Glorie. Daan is personal trainer en heeft zelf ook een imposante sportcarrière. Hij is 3-voudig Nederlands Kampioen marathonzwemmen en volbracht onder meer de langste zwemmarathon ter wereld (88 km). Ook is hij marathonloper en finisher van de Almere Triathlon 2017.

De eerste training is op donderdag 23 november in Alkmaar en op donderdag 30 november in Amsterdam. Beide trainingen beginnen om 19.30 uur. Verzamelpunt is de winkel van All4running. Meedoen? Het enige wat je hoeft te doen, is jezelf als ‘aanwezig’ opgeven bij het bijbehorende Facebook-event.