Skip to main content
Nieuws

Saucony Endless Summer: de zee aan je voeten!

door 3 August 2017May 25th, 2018No Comments

Saucony Endless Summer
Zou jij willen dat deze zomer nooit stopt? Met een nieuwe, bijzondere collectie hardloopschoenen van Saucony wordt dat (bijna) mogelijk. Saucony Endless Summer heten de schoenen die je elk moment van het jaar herinneren aan hagelwitte stranden en heldere zeeën.

Je hoeft maar naar onder te kijken en je ziet de golven al voor je. Alle schoenen uit de Saucony Endless Summer-lijn hebben namelijk een bijzonder uiterlijk. Kenmerkend is de helderblauwe zee die in het buitenwerk verwerkt is. Daarmee hebben de schoenen een opvallende, unieke zomerse uitstraling.

Saucony Endless Summer Hardloopschoenen

Bestaande modellen
Voor de Endless Summer-lijn heeft Saucony enkele bekende bestaande modellen gebruikt. Het gaat om de Saucony Freedom ISO, Ride 10 en Kinvara 8. De schoenen hebben precies dezelfde kwaliteiten als je gewend bent, maar zijn voor de gelegenheid in een zomers jasje gestoken.

Met één van de schoenen uit de Saucony Endless Summer-lijn aan je voeten ben je gegarandeerd zo vlug als water!

.