Skip to main content
LoopschoenenReview

Nieuw binnen: Mizuno Wave Sky

door 3 August 2017May 25th, 2018No Comments
Mizuno Wave Sky

Mizuno heeft met de Cloudwave-technologie een zacht en soepel gevoel meegegeven aan haar meest recente hardloopschoenen. Ook in het nieuwste model, de Mizuno Wave Sky, is de Cloudwave opgenomen. Mizuno stelt dat deze schoen je het gevoel geeft alsof je op wolken loopt. Wij testten uit of deze nieuwste schoen inderdaad zo comfortabel is als Mizuno stelt.

De Mizuno Wave Sky is een nieuw model hardloopschoenen van Mizuno. De schoen is de opvolger van de Mizuno Wave Enigma 6, maar kent teveel verschillen met de voorganger om Enigma 7 genoemd te worden. De neutrale hardloopschoen biedt namelijk maximaal veel demping door de Cloudwave-technologie. Maar tegelijkertijd is het een responsieve hardloopschoen die soepel en licht aanvoelt. De Mizuno Wave Sky is een ideale hardloopschoen voor neutrale lopers die een zacht gevoel willen hebben bij het lopen.

Cloudwave

De Cloudwave-technologie is een effectieve tussenzooltechnologie. Een Waveplaat in de tussenzool zorgt voor een zacht en soepel gevoel tijdens het hardlopen. De Waveplaat geeft meer dempig tijdens de landing en zorgt voor een betere overgang van hiel naar voorvoet. In de Mizuno Wave Sky is de Waveplaat in driekwart van de zool opgenomen. De plaat zit niet in de voorvoet, waardoor je soepeler kan afwikkelen. De Cloudwave maakt de Wave Sky super comfortabel en geeft veel demping aan de hardloopschoen, die extra goed tot zijn recht komt door de gesegmenteerde slijtzool.

DynaMotion Fit

Het mesh bovenwerk van de Mizuno Wave Sky is zeer ademend. De DynaMotion Fit-techniek maakt het bovenwerk dynamisch, waardoor het met de voet meebeweegt. Zo kan je het maximale uit elke stap halen. De overlays op het bovenwerk houden je voeten op hun plaats tijdens het hardlopen. Dit geeft de neutrale hardloopschoen wat meer stabiliteit. Ook in de hiel is de Wave Sky voorzien van een externe hielkap die zorgt voor ondersteuning.

Comfortabele hardloopschoen

De luxe Mizuno Wave Sky hardloopschoenen bieden Maximum Cushioning en zijn hierdoor erg comfortabel. De schoen wordt extra comfortabel door de Premium Sockliner. Het is een schoen die veel demping biedt en te vergelijken valt met de Asics Gel Nimbus. De Mizuno Wave Sky hardloopschoenen zijn responsief, zacht en bovenal super comfortabel. Van lopen op wolken is dan ook niets gelogen in deze comfortabele hardloopschoen!

Technische specificaties

Mizuno Wave Sky
12 mm heeldrop
Gewicht: 320 gram (heren US 9)
Neutrale loper
Allround hardloopschoen

Shop Mizuno Wave Sky »

Nieuwsgierig? Kom de schoenen eens proberen op onze Shoe Advisor in onze winkel in Amsterdam of Alkmaar! Of maak alvast een afspraak. Uiteraard vind je de Mizuno Wave Sky ook in onze webshop.