Skip to main content
Nieuws

All4running introduceert Running.shop

door 22 August 2017May 25th, 2018No Comments

All4running zet internationale groei door onder de naam Running.shop

Een nieuwe merknaam en state of the art webshop passen heel erg bij de ambities om ook internationaal verder te groeien. Hierbij is er gekozen voor een one-domain-strategy waarbij er gewerkt zal worden met verticals achter de slash.

Zweden en Denemarken

All4running introduceert dit nieuwe platform eerst in Denemarken en Zweden. Zo kunnen vanaf vandaag Deense hardlopers terecht op Running.shop/dk & Zweedse hardlopers worden in hun eigen taal geholpen via Running.shop/se. “De keuze voor deze landen is geen toeval. Zo heeft Denemarken procentueel de meeste hardlopers in Europa en is de eCommerce markt in deze landen behoorlijk volwassen. Net als de locatie keuze van onze winkels willen we ook hier vooral relevant zijn en zoveel mogelijk runners helpen,” aldus Kristof Van Malderen, mede-eigenaar van All4running.

Arantes Whittie, eCommerce manager bij All4running licht toe: “Het uitbreiden naar deze landen is een fantastische mijlpaal en mooie uitdaging voor het hele All4running team. Het gaat om véél meer dan alleen het vertalen van de site. Iedereen in ons team heeft afgelopen half jaar keihard gewerkt aan dit project en we zijn tevreden met deze stap. Door deze internationale groei kunnen we nu samen met onze partners het assortiment verder gaan uitbreiden zodat we onze klanten nog beter kunnen servicen.”

Running DNA

Gedurende de komende maanden zal de product content in lokale talen nog verder uitgebreid worden. “Ondertussen luisteren we goed naar de feedback van onze Deense en Zweedse klanten en sturen we bij waar nodig. Door het steeds beter willen worden en onze focus op Running komen we steeds dichter bij ons einddoel, namelijk door super specialisme de beste shop ervaring aan zoveel mogelijk hardlopers bieden. Running zit in ons DNA en dat zien wij ook als voorwaarde om uitzonderlijk goede service aan hardlopers te bieden. Het is niet iets wat je er even bij kunt doen.” zegt Whittie.