Skip to main content
Uncategorized

Dit zijn de populairste sporthorloges van dit moment

door 20 July 2017January 11th, 2019No Comments

“Populairste


Je wilt je prestaties meten en delen. Maar waarmee doet je dat? Bekijk hier de sporthorloges die op dit moment het meest populair zijn onder je medelopers.

TomTom Runner 3

Een toegankelijk horloge dat voor de gemiddelde hardloper voldoende meetmogelijkheden heeft. De TomTom Runner 3 is er in verschillende uitvoeringen. Naast het basismodel kun je ook voor uitvoeringen kiezen met hartslagfunctie en zelfs één die het afspelen van muziek mogelijk maakt.

Shop nu

“TomTom

Polar M430

Dit onlangs verschenen model kan als de opvolger van de Polar M400 worden beschouwd. Belangrijkste vernieuwing is dat er voor het meten van de hartslag geen borstband meer nodig is: dit gaat nu via een sensor ter hoogte van de pols. Ook kan het horloge nog meer worden gebruikt als 24/7 activiteitsmeter.

Shop nu

“Polar

Polar M200

De Polar M200 is, mede ten opzichte van de verkoopprijs, een erg compleet model. Zeker in combinatie met de aanvullende software van Polar voor desktop en mobiel is praktisch alles te meten, tot je slaap aan toe. Pluspunten zijn de nauwkeurige GPS en, ook hier, de hartslagmeting via de pols.

Shop nu

“Polar

TomTom Adventurer

Niet specifiek een hardloophorloge, maar een model voor de lopers die ook graag op wintersport gaan of in de zomer willen klimmen. De TomTom Adventurer is een robuust horloge, dat speciaal is ontwikkeld voor outdooractiviteiten. Je kunt er namelijk hoogte, stijging en daling mee meten. Ook kun je er vooraf geplande routes op aflezen.

Shop nu

“TomTom

Garmin Forerunner 35

Het ‘instapmodel’ binnen de GPS-horloges. Officieel als hardloophorloge op de markt gezet, maar ook voorzien van sportprofielen als fietsen en wandelen. De Garmin Forerunner 35 meet hartslag via de pols en doet dat behoorlijk nauwkeurig.

Shop nu

“Garmin

Garmin Fenix 5

Op dit moment hét ultieme sporthorloge. Garmin heeft zichzelf overtroffen met Garmin Fenix 5. Dit robuuste en stijvolle model is niet alleen te gebruiken voor verschillende sporten, maar kan ook prima als casual horloge worden gedragen. De Sapphire-uitvoering is voorzien van saffier-glas, terwijl de 5X je zelfs door kleurenkaarten kan laten navigeren.

Shop nu

“Garmin