Skip to main content

6 handige hardloopgadgets voor jouw zomervakantie!

door 20 July 2017May 25th, 2018No Comments

Product Top 6 Zomer 2017


Ik ga op reis en ik neem mee: mijn hardloopschoenen. Hardlopen tijdens je zomervakantie is een bijzondere ervaring: je ervaart een bestemming op een unieke manier en kan nog meer genieten van het landschap waar je doorheen loopt. De volgende items vergroten het hardloopplezier op zonnige bestemmingen én passen gemakkelijk in je koffer.

Flipbelt (met waterfles)

Tijdens het hardlopen in warme omstandigheden, is het aan te raden water bij de hand te houden. De Flipbelt met waterfles is ideaal voor op reis. De belt is makkelijk mee te nemen en met de speciale waterfles heb je altijd iets te drinken mee. Daarnaast is de Flipbelt zeer comfortabel te dragen tijdens het hardlopen.

Shop nu

Flipbelt

Bodyglide

Niets is zo vervelend als schuurplekken en blaren krijgen omdat je gaat zweten in het warme weer. Bodyglide is een soort balsem in een stick die je smeert op plekken waar frictie ontstaat tijdens het hardlopen. De balsem voorkomt schuurplekken en blaren en zal het hardlopen in de warmte veel comfortabeler maken!

Shop nu

Body Glide

Goodr-hardloopzonnebril

Het dragen van een zonnebril kan tijdens het hardlopen vervelend zijn omdat deze kan gaan schuiven als je gaat zweten. De Goodr hardloopzonnebril is een uitkomst. Deze stijlvolle bril heeft een anti-slipcoating, waardoor deze goed op z’n plek blijft zitten. Daarnaast zie je er stijlvol mee uit wanneer je hardloopt op reis.

Shop nu

Goodr hardloopzonnebril

Odlo Ceramicool

Je denkt er misschien niet direct aan, maar functioneel ondergoed kan hét verschil maken tijdens je runs op warme dagen. Je voelt het niet zitten en het beschermt je tegen de warmte. De kleding uit de Ceramicool-lijn van Odlo is zelfs in staat je lichaamstemperatuur met een graad te verlagen.

Shop nu

Odlo Ceramicool

Mission Enduracool Tech Knit Towel

Extra verkoeling nodig ná je run? Stop dan de praktische handdoek van Mission Enduracool in je rugtas. Deze doek in praktisch handformaat is constant vochtig en bovendien 15 graden kouder dan je lichaamstemperatuur. Een handig hulpmiddel dat niet alleen verkoeling biedt, maar waarmee je je ook snel op kunt frissen.

Shop nu

Mission Enduracool Tech Knit Towel

Falke RU5 Hardloopsokken

Een goed paar hardloopsokken zorgt voor comfort en voorkomt irritatie. In warme omstandigheden is het aan te raden voor een dunne sok te kiezen. De Falke RU5 Sokken zijn lichtgewicht, vlak en voeren het zweet effectief af. Overigens kun je twee paar van dit model tijdelijk voor een mooie actieprijs aanschaffen.

Shop nu

Falke RU5 Hardloopsokken