Skip to main content
Uncategorized

Looptraining: Get ready for the City Run

door 20 March 2017May 25th, 2018No Comments
Cursus Alkmaar City Run

Wil jij meedoen aan de Alkmaar City Run? En wil je niet alleen het parcours uitlopen, maar ook een snelle tijd op de klok zetten? Dan is deze cursus echt wat voor jou!

Een hardloper wil zichzelf altijd verbeteren, zeker als het op wedstrijden aankomt. Een goede voorbereiding is daarbij essentieel. De conditie moet op peil zijn, maar ook op gebied van looptechniek valt vaak winst te behalen. Met de cursus Get ready for the City Run vergroot je de kans om tijdens de wedstrijd een PR te lopen.

Aandacht voor looptechniek en kracht
De cursus bestaat uit 5 looptrainingen, die elke woensdagavond om 19.30 uur beginnen. Elke training duurt zo’n 60 minuten en start in de All4running Flagship Store in Alkmaar. In groepsverband en onder begeleiding van een professionele trainer werk je een training af met bootcampelementen, waarbij speciale aandacht is voor looptechniek en krachtoefeningen. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij op dit moment al 5 km achter elkaar kunnen hardlopen.

De cursus bestaat niet alleen uit trainingen, ook krijg je persoonlijke begeleiding van een looptrainer, een exclusief functioneel All4running-hardloopshirt, korting in de All4running Flagship Store en, indien gewenst, een startnummer voor de Alkmaar City Run. De totaalprijs hiervan is € 35. Indien je ook een startnummer voor de Alkmaar City Run wil afnemen, betaal je € 45.

De eerste training is op woensdag 12 april om 19.30 uur. Aanmelden (via onderstaand formulier) is noodzakelijk. Wees er snel bij, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.