Skip to main content
Uncategorized

Voorlichting: trainen met een hartslagmeter

door 7 December 2014May 25th, 2018No Comments

Overweeg jij een (horloge met) hartslagmeter aan te schaffen voor je looptrainingen? Of heb je er een in je bezit en wil je hem vaker en nuttiger gebruiken? Kom dan aanstaande vrijdag (12 december) naar de All4running Flagship Store voor een exclusieve voorlichting.

Eric van der Linden, topcoach en voormalig bondscoach van de nationale triathlonploeg, legt in begrijpelijke taal uit hoe je op nuttige wijze kunt trainen met een hartslagmeter. Van der Linden leidt je langs de achterliggende theorieën en de toepassing in de praktijk. Ook is er ruimte voor een kritische benadering: is het trainen met een hartslagmeter zaligmakend en zijn er ook alternatieven? Kortom: een leuke, leerzame avond waarop jij als loper de nodige inspiratie kunt opdoen.

De voorlichtingsavond vindt plaats op vrijdag 12 december en begint om 19.30 uur. Plaats van handeling is de All4running Flagship Store: Breedstraat 38 in Alkmaar. Bijwonen is geheel gratis en vrijblijvend. Na afloop is het mogelijk om informatie in te winnen over de diverse sporthorloges en hartslagmeters. Kom jij ook langs? Meld je dan vooraf even aan door een mailtje met je naam en woonplaats te sturen naar maikel@all4running.nl.

Let op: het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij.