Sportgels

(46)

Artikelen 1 tot 42 van 46 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 42 van 46 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Sportgels


Hoe langer je loopt, hoe meer brandstof je lichaam nodig heeft. Zeker tijdens het afleggen van lange afstanden nemen de vochtbalans en de glycogeenvoorraad in je lichaam langzaam maar zeker af. Als je hier niks aan doet, loop je het risico dat je wordt geveld door de beruchte hongerklop. Gelukkig bestaan er hulpmiddelen in de vorm van sportvoeding om de benodigde brandstoffen in je lichaam op pijl te houden.

Het is allang niet meer hinderlijk om jezelf te voeden tijdens het lopen. Het is niet meer nodig om al rennend een banaan te pellen of reikhalzend uit te kijken naar een drankpost. In plaats daarvan kun je gebruikmaken van sportgels die jou van zowel het nodige vocht als de essentiële koolhydraten voorzien. De verpakking kun je gemakkelijk losscheuren met je tanden.

Daarnaast bieden we ook sportvoeding aan die je niet tijdens maar ná je training of wedstrijd inneemt. Met deze poeders of repen wordt je glycogeenvoorraad extra aangevuld, waardoor je lichaam sneller herstelt voor een volgende inspanning. Een deel van het assortiment is bovendien geschikt om vóór de inspanning in te nemen, zodat je lichaam op tijd gereed is voor een volgende topprestatie.
logo_runningshop_footer