All4running Shoe Advisor

Open sollicitatie

  • Betrokken
  • Leergierig
  • Commercieel
 
  • LocatieAll4running stores
  • Ureni.o.
  • OpleidingMinimaal MBO werk-/denkniveau

Solliciteren of vragen over deze functie?
Stuur je curriculum vitae + motivatiebrief naar Tom Bellord: [email protected]

Bekijk alle vacatures Meer over All4running
 

Sta jij in de startblokken om het winkelteam van All4running te komen versterken? Neem dan contact op!

Over ons

Liefde voor de sport en voor hardlopen in het bijzonder. Dat is wat ons bij All4running drijft. Met tientallen jaren aan hardloopervaring in onze benen wijzen wij jou als loper graag de weg. Onze winnaarsmentaliteit gecombineerd met onze vakkennis maakt dat wij als specialisten altijd streven naar het beste: wij willen de beste producten aanbieden. Maar met dat alleen nemen we geen genoegen. Die beste producten willen wij aanbieden voor de scherpste prijzen én met de beste service. Ambitieus? Dat zeker. Maar een hardloper zonder ambitie is geen hardloper.


Team

All4running is altijd nieuwsgierig naar nieuw talent. Ben jij een gepassioneerde hardloper, wil je graag het hardloopvirus overbrengen en doe je dat het liefst in één van de fysieke winkels van All4running? Stuur dan een e-mail met motivatiebrief en je cv naar Tom Bellord.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.