PureLime Support BH Dames

  • De Purelime Support sportbeha geeft een stevige ondersteuning en zit zeer comfortabel. De cups zijn dieper uitgesneden waardoor de beha net iets meer decolleté geeft dan de andere modellen van Purelime.

    Ondersteuning
    Voor vrouwen met een cup A tot en met E is de support sportbeha geschikt voor sportactiviteiten met hoge impact. Goede ondersteuning is hierbij vereist. Dit zijn sporten, zoals tennis, dansen en hardlopen. Vrouwen met een F of G cup kunnen de sportbeha goed dragen bij matige impact sporten, zoals fitness, golf, nordic walking, wintersport en fietsen. Voor vrouwen met de grotere cupmaat, die op zoek zijn naar een sportbeha die de maximale ondersteuning biedt bij het uitoefenen van zware sporten is compressie sportbeha ontwikkeld.

    Cups, bandjes en sluiting
    De cups zijn dubbel gevoerd en totaal naadloos, zodat het onzichtbaar onder sportkleding gedragen kan worden. Het versterkte middenvoorstukje van mesh zorgt voor een goede stabilisering en ventilatie van de borsten. De schouderbandjes zijn breed en kunnen recht en kruislings gedragen worden. Speciaal voor onder sporttopjes met een sportrug/crossback. De sportbeha heeft een zachte onderband van twee centimeter en een smal rugpand met sluiting van twee smalle rijen haakjes.

    Materiaal
    De sportbeha is gemaakt van het vochtregulerende materiaal Tactel Aquator. De huid blijft ademen en droog aanvoelen tijdens en na het sporten.

  • Artikelnummer:0091-1000
    Kleur:Wit
    Merk:PureLime
    Artikelgroep:Sport-BH's
    Geslacht:Dames