Polar Vantage V2 HR

Gratis verzending
  • Het Polar Vantage V2 HR multisporthorloge is een premium sporthorloge voor sporters die hun grenzen willen opzoeken en willen trainen met geavanceerde trainingsfuncties. De Vantage V2 is de opvolger van de originele Polar Vantage V. De Vantage V2 is ontworpen om je lichaam steeds beter te begrijpen en zo slimmer te kunnen trainen en herstellen. Het multisporthorloge bevat alle premium technologieën van Polar in één. Het sporthorloge beschikt over een geïntegreerde GPS-functie, waarmee je je snelheid, afstand en route kan bekijken. Het horloge verschaft ook belangrijke informatie over dagelijkse activiteiten en herstelmomenten via de functie Recovery Pro. Naast alle sportgerelateerde functies biedt het horloge ook de mogelijkheid je muziek vanaf je horloge te bedienen en bevat het slimme functies als het weerbericht en smartphone notificaties. Deze HR-aanbieding bevat naast de Polar Vantage V2 ook de Polar H10 Dual Bluetooth/ANT+ hartslagsensor

    Polar H10 hartslagsensor
    Met de Polar H10 Dual Bluetooth/ANT+ hartslagsensor volg je met maximale nauwkeurigheid je hartslag. De Polar H10 werkt met alle Polar horloges en trackers die via Bluetooth gegevens overzetten en met de Polar Beat app. De H10 hartslagsensor is compatibel met de meeste Polar producten.

    GPS en routebegeleiding
    De Polar Vantage V2 bevat geïntegreerde GPS. Hierdoor kan het horloge vele trainingsgegevens zeer accuraat meten, zoals afstand, snelheid etcetera. Ook bevat het sporthorloge een full colour touch screen met routebegeleiding. Loop verschillende routes en zie op het kaartje waar je heen gaat.

    Hartslag en mogelijkheden
    Met de Vantage serie wordt de nieuwste vorm van hartslagmeting geïntroduceerd; Polar Precision Prime. Het horloge meet je hartslag door een combinatie van optische sensoren en fysieke meting op de huid. Dit vergroot de betrouwbaarheid van de hartslagmeting in veeleisende omstandigheden. De Training Load Pro-technologie geeft je een uitgebreid beeld van de manieren waarop je trainingssessies de verschillende systemen in je lijf belasten. Door deze technologie samen te laten werken met de Recovery Pro-functie ontwikkel je een optimale balans tussen training en herstel, waardoor je overbelasting en blessures eerder kunt voorkomen. Deze trainingsfunctie meet zowel je dagelijks als je lange termijn herstel en geeft aan wanneer je te veel, te weinig of precies genoeg traint.

    Trainingsfuncties
    De Vantage V2 bevat verschillende trainingsfuncties. Zo is de functie Fitspark beschikbaar. Hiermee heb je toegang tot kant-en-klare workouts die passen bij jouw fitheid en trainingsgeschiedenis. Herstel is net zo belangrijk als training, vandaar dat het horloge ook verschillende functies aanbiedt om jouw herstel te meten en analyseren. De Nightly Recharge-functie meet je nachtelijk herstel van de belasting en stress van de voorafgaande dag. De Sleep Plus Stages-slaapanalyse volgt de fases van je slaap en geeft zo inzicht in de kwaliteit hiervan. Goed geslapen? Dan geeft de optie ‘Leg Recovery Test’ inzicht of je benen klaar zijn voor je volgende run. Ook meet de Vantage V het hardloopvermogen aan de pols, met een eigen algoritme op basis van je GPS- en barometergegevens. Dit wordt vervolgens gebruikt om spierbelasting te meten. Voor de zwemmers en triatleten onder ons meet de Vantage V2 via Swimming Metrics je gegevens tijdens het zwemmen.

    Muziekbediening en meer
    Verbind je smartphone met de Polar Vantage V2 en bedien je muziek vanaf je horloge. Je navigeert eenvoudig door je playlist en kunt ook het volume bepalen vanaf de Vantage V2. Druk bezig met je run en het luisteren van muziek? Dan herinnert de Fuelwise Smart Fueling Assistent je om je energieniveau op peil te houden. Met de tweedaagse weersvoorspelling ga je altijd voorbereid op pad. Via de verbinding met je smartphone ontvang je notificaties op je horloge zodat je je telefoon niet aan hoeft te raken.

    Batterij
    De batterij van de Polar Vantage V2 gaat to 40 uur mee in trainingsmodus met ingeschakelde hartslagmeting en GPS. In energiebesparingsmodus gaat het horloge tot wel 100 uur mee. Het horloge is waterdicht tot 100 meter en analyseert je prestaties tijdens het zwemmen, ideaal voor triatleten. Ook kun je het sporthorloge verbinden met de Polar Flow app. Je kunt onder andere routes importeren vanuit deze app en je trainingen en vooruitgang bijhouden. Via Smart Coaching krijg je begeleiding tijdens je training en ontvang je feedback over je vooruitgang. Tevens kun je je trainingsgegevens en prestaties delen met een coach of vrienden. Eigenschappen:

    • Geïntegreerde GPS
    • Colour Touch Screen
    • Training Load Pro
    • Sleep Plus Stagest
    • Nightly Recharge
    • FuelWise Smart Fueling Assisent
    • Route begeleiding
    • Muziekbediening vanaf je horloge
    • Barometer
    • Smart Coaching
    • Te verbinden met Polar Flow
    • Versnellingsmeter
    • Oplaadbare 320 mAh lithium-polymeerbatterij
    • Batterij gaat tot 40 uur mee in trainingsmodus en tot 100 uur in batterijbesparingsmodus
    • Waterbestendig tot 100 meter
    • USB-kabel voor het opladen en synchroniseren van gegevens met de computer via Polar FlowSync
  • Artikelnummer:90083652
    Kleur:Groen
    Merk:Polar
    Artikelgroep:Sporthorloges