Over ALl4running

All4running Flasgship Store Alkmaar
Liefde voor de sport en voor hardlopen in het bijzonder. Dat is wat ons bij All4running drijft.Met tientallen jaren aan hardloopervaring in onze benen wijzen wij jou als loper graag de weg.

Onze winnaarsmentaliteit gecombineerd met onze vakkennis maakt dat wij als specialisten altijd streven naar het beste: wij willen de beste producten aanbieden. Maar met dat alleen nemen we geen genoegen. Die beste producten willen wij aanbieden voor de scherpste prijzen én met de beste service. Ambitieus? Dat zeker. Maar een hardloper zonder ambitie is geen hardloper. Afgerekend worden op resultaten, ook dat hoort bij topsport. Binnen anderhalf jaar tijd groeiden we uit tot één van de grootste running webshops van de Benelux. Maar niet ten koste van alles. De service naar de hardloper en de liefde voor de sport zal altijd de boventoon blijven voeren.

Onze loopbaan

Het startschot voor onze carriére werd eind 2011 gegeven. Een verzameling ondernemers, zelf allen fanatiek hardloper, zagen kansen in de markt. De bestaande gespecialiseerde hardloopwinkels en webshops voldeden niet aan de eisen van de moderne tijd en boden niet het assortiment dat aan de wensen van de toegewijde hardloper kan voldoen. Het was tijd voor de hardloopspeciaalzaak van de toekomst. Er werd een webshop én fysieke winkel gebouwd. Ze versterkten elkaar aan en vulden elkaar aan. We werden goed gevonden op het internet en in de winkelstraat. En gelukkig ook goed bevonden! Elke maand kregen we meer bestellingen te verwerken. Niet alleen van nieuwe klanten, maar ook van lopers die zich in korte tijd verwant begonnen te voelen met All4running. Het kon dan ook niet uitblijven dat ons team werd uitgebreid. We verwelkomden nieuwe 'renners' in het magazijn, we riepen de hulp in van kenners voor de klantenservice. Dit alles om hardlopers in Nederland en Belgié zo zorgvuldig mogelijk de juiste benodigdheden voor de scherpst mogelijke prijs aan te bieden.

Onze ambities

We willen de hardlopers in Nederland en België te allen tijde zo goed mogelijk van dienst zijn, en dus blijven we innoveren. Dit doel is er niet alleen om bereikt te worden, maar vooral om blijven te bereiken.

All4running Alkmaar

Onze winkels

All4running gelooft in de combinatie van online en offline. Wij bieden, naast het gemak van onze webshop, ook de mogelijkheid om schoenen uit te proberen, de manier van lopen te analyseren en kleding te passen. Met de All4running Flagship Store, geopend sinds augustus 2014, luiden we een nieuwe fase in voor de running community. Een jaar later werd het tweede filiaal geopend: de All4running Shoe Advisor Amsterdam, recht tegenover het Vondelpark. Inmiddels heeft All4running ook een derde fysieke winkel: de All4running Shoe Advisor Den Haag.

Ons Team

Uiteraard draait service en advies niet alleen om technische snufjes, maar is het toch vooral een kwestie van mensenwerk. Daarom bestaat ons team uit echte hardlopers, die niet alleen weten wat het beste is maar vooral ook vóelen waar een hardloper naar op zoek is. Dit kan voor iedere hardloper verschillend zijn. Dat zie je ook terug in ons team. Onze ene collega doet mee aan het Nederlands kampioenschap, terwijl de andere zijn plezier haalt uit een zondagse loop door de duinen.

All4running Flagship Store
logo_runningshop_footer
Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.