The North Face

(0)

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

The North Face


The North Face is een stoer outdoor-merk dat hoogwaardige hardloopkleding- en schoenen maakt. Het merk heeft als missie het beste materiaal aan haar atleten te leveren, de natuur te ondersteunen en een wereldwijde ontdekkingsbeweging te inspireren. In de jaren ’60 begon het merk in Amerika als bergsportwinkeltje. Nu is het bedrijf wereldwijd bekend en vormt het een rotsvaste naam in de outdoor-wereld.

Meer dan 50 jaar na haar bescheiden start heeft The North Face een uitgebreide lijn kleding en schoenen voor schitterende prestaties. De stijlvolle en modieuze kleding is gemaakt van fijne, zachte materialen. De stoffen bieden veel comfort en hebben een hoog ademend vermogen.

De The North Face trailschoenen bieden grip op de meest uitdagende terreinen en beschermen je voeten tijdens het lopen van trails. Een aantal schoenen beschikt over een Gore-Tex membraan dat zorgt voor waterdichte bescherming. Dit maakt deze schoenen ideaal voor natte omstandigheden.

Never stop exploring!

logo_runningshop_footer
Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.