Shopping Marathon tot 42% korting >> Bekijk deals

Salomon

Salomon

Salomon is niet nieuw in de loopwereld. Het merk vindt haar roots in de winter- en bergsportwereld, waar haar historie terug gaat tot 1947 toen de familie Salomon een kleine winkel opent in Annecy, Frankrijk. De Franse Alpen zijn het domein van Salomon met de vele trails die door het gebied heen lopen als speeltuin. Door het maken van robuuste en technische trailschoenen maakte Salomon haar intrede in de loopwereld.

Plezier, progressie en connectie, dat zijn drie kernwaardes binnen het bedrijf. Salomon creëert al het materiaal dat je nodig hebt om de trails te kunnen bedwingen, van trailschoenen, tot kleding, rugzakken en andere handige accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het zeer succesvolle Salomon Speedcross-model. Deze trailschoenen staan niet voor niets in de top 5 meest verkochte trailschoenen. Kwaliteit staat hoog bij Salomon in het vaandel. Het bedrijf maakt sinds 2005 deel uit van de Amer Sports Group en richt zich naast trailrunning en alpine sporten nu ook op outdooractiviteiten zoals weglopen en wandelen of trekking. Onder het motto "Time to Play" wil Salomon het leven van mensen verrijken door plezier en vreugde in de natuur mogelijk te maken.


Of het nu gaat om weglopen of trailrunning, Salomon-schoenen combineren de beste technologieën: van de Quicklace-veters voor gemakkelijk aan- en uittrekken tot de buitenzooltechnologie Contra-Grip, die zorgt voor een optimale grip in alle omstandigheden. Bovendien hebben veel loopschoenen en loopkleding GORE-TEX - dankzij deze waterdichte technologie blijf je droog en kun je weer en wind trotseren. Je herkent de GORE-TEX schoenen aan de toevoeging "GTX". Omdat Salomon net als de bergen komt en de natuur waardeert, zet het zich natuurlijk ook in voor duurzaamheid en milieubescherming. Sinds het nieuwe herfst- en winterseizoen van 2020/2021 is de volledige collectie Salomon-loop- en wandelschoenen PFC- of PFC-EC-vrij. Deze materialen worden vaak gebruikt om membranen waterafstotend te maken; ze zijn echter schadelijk voor het milieu en de mens. Maar Salomon gaat nog een stap verder: met de Salomon INDEX.02 is nu een loopschoen uitgebracht die aan het einde van zijn levensduur volledig recyclebaar is. Voor een snelle en groene footprint!


Andere populaire Salomon-loopschoenen voor dames en heren zijn:

  • Salomon XA Pro 3D
  • Salomon Speedcross
  • Salomon Ultra Glide
  • Salomon Sense Ride
  • Salomon Supercross

  • Kies afhankelijk van je trainingsdoel, afstand, terrein en weer de schoen die bij jou past!

    SALOMON LOOPSCHOENEN EN ACCESSOIRES ONLINE KOPEN

    Loopschoenen zijn belangrijk, maar natuurlijk is ook de juiste uitrusting en goede loopkleding essentieel. Ook hiervoor biedt Salomon innovatieve oplossingen! Zo kun je bijvoorbeeld in de praktische Salomon-rugzakken je loopspullen handig opbergen en blijf je met de Salomon-drinksystemen zelfs bij ultralopen optimaal gehydrateerd. Bovendien vind je in onze webshop hoogwaardige Salomon-loopkleding voor dames en heren. En voor iedereen die niet alleen op zoek is naar de beste pace, maar ook naar koopjes van Salomon, hebben we onze uitverkoop. Ontdek meteen het uitgebreide assortiment van Salomon bij All4running en winkel comfortabel 24/7 online. Of je nu op de bergtop staat, zont in het dal - of ontspant op de bank na je run.