Salomon Sense Ride Sense Ride 3

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Salomon Sense Ride 3

De Salomon Sense Ride 3 trailschoenen is er voor de meer uitdagende trails. De trailschoenen van Salomon zijn verbeterd in ondersteuning en bescherming in vergelijking met de Ride 2. De Sense Ride 3 zijn populaire trailschoenen van Salomon en dagen je uit om nog mooiere trails te gaan lopen. De Sense Ride 3 is er voor de neutrale loper. De trailschoenen kenmerken zich door een verstevigd bovenwerk, veel grip en een tussenzool met voldoende demping.

Het bovenwerk van de Sens Ride 3 bevat Mesh technologie wat zorgt voor ventilatie. Er komt dankzij de Anti-Debris Mesh technologie geen vuil in de Salomon trailschoenen, wat irritatie voorkomt. Met het Quicklace vetersysteem op de Sense Ride 3 hoef je je nooit zorgen te maken over veters die losraken. De Contagrip van de Salomon Ride trailschoenen biedt ondersteuning bij ieder type ondergrond. Grip is bij trailrunning belangrijk en met Profeel Grip wordt het overtollig vuil afgevoerd tijdens het lopen. Je koopt de Sense Ride 3 in de webshop en is er voor zowel heren als dames. Wil je meer weten over trailschoenen Sense Ride 3 van Salomon, neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag verder bij het maken van een juiste keuze.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.