Nike ZoomX Vaporfly Next%

(3)

Nike ZoomX Vaporfly Next%

De Nike ZoomX Vaporfly Next% is de opvolger van de Nike Vaporfly 4% Flyknit. Een nog snellere wedstrijdschoen voor de serieuze lopers. Het lichtere Vaporweave-bovenwerk houdt bijna geen vocht vast en heeft een zeer hoog ademend vermogen. Het is zo sterk en zo licht mogelijk. Net als de Vaporfly 4% bevat de ZoomX Vaporfly Next% een Carbon Fiber plaat over de gehele lengte van de schoen om je vooruit te stuwen en maximaal energie terug te geven.

Er is 15% meer ZoomX foam opgenomen in de tussenzool. Dit zeer responsieve dempingsmateriaal geeft de gewenste schokdemping zonder de schoen te verzwaren. In de slijtzool zijn diepere groeven aangebracht, met name in de voorvoet. Deze groeven bieden een stuk meer grip in verschillende weersomstandigheden en laten je sneller door de bochten lopen. De nieuwe ZoomX Vaporfly Next% is volledig ontwikkeld om jou nog sneller te laten lopen.

logo_runningshop_footer
Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.