Asics GT-2000 5

(0)

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Asics GT-2000 5

De Asics GT-2000 5 is een antipronatieschoen die perfect is voor mensen die loopschoenen zoeken met extra ondersteuning. Dit betrouwbare model biedt zowel voor korte als langere afstanden genoeg ondersteuning en stabiliteit.

Door de nog verder geoptimaliseerde Gel cushioning in de hak en FluidRide tussenzool voelt elke landing nog zachter aan. Deze combinatie biedt de loper ultieme stevigheid zonder dat de schoen zwaar aan voelt. Ook beschikt de Asics GT-2000 5 weer over een guidance line, waardoor er naar een optimale loopefficiëntie kan worden gestreefd. Dit doordat de afwikkeling van de voet extra wordt gestimuleerd en ondersteund.

De grootste verandering ten opzichte van de voorgangers zit in het bovenwerk. Het materiaal dat gebruikt is voor de Asics GT-2000 5 is wat dunner waardoor het nog soepeler rond de voet valt. Door dit vernieuwde bovenwerk heeft dit model een wat slanker uiterlijk gekregen.

De Asics GT-2000 5 blijft met deze updates het ideale model hardloopschoenen voor de overpronerende lopers.

logo_runningshop_footer
Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.