CORONA & LEVERINGEN
Let op: mogelijke vertragingen bij bpostMogelijke vertraging bij bpost

Heren

(276)

Artikelen 1 tot 42 van 276 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 42 van 276 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Loopbroeken voor heren


Tijdens het lopen is een goede tight (loopbroek) van groot belang. Een tight zit over het algemeen op de huid en sluit goed aan, zodat er geen last wordt ondervonden van schuring of andere irritaties. Er zijn verschillende soorten tights, namelijk een korte tight en een lange tight. Voor elke dag van het jaar kan dus de goede tight gedragen worden. Zo is er ook nog verschil in diktes van de lange tights. Voor de winter zijn er de winter tights die lekker warm en wat dikker zijn en voor de zomer zijn er de wat dunnere tights, die prettig zijn om te dragen als het weer het toelaat.

De pasvormen van de tights verschillen per merk. Sommige korte tights hebben een losvallende pasvorm met binnenbroekje en sommige korte tights hebben een strakke pasvorm. De lange tights hebben een strakke pasvorm, behalve de joggingbroeken, deze hebben natuurlijk een losvallende pasvorm.

De stof van de lange tights bevatten goede technologieën. Zo heeft de Essential capri van Craft stof op de achterkant van de knie wat zorgt voor een goede lichaamstemperatuur. De tights van Falke zijn licht van gewicht en bieden een optimale vochtafvoer waardoor spierproblemen, door bijvoorbeeld afkoeling van de spieren, kunnen worden voorkomen.

De DRY technologie van New Balance voert het zweet snel af, hetzelfde geldt voor het Dri-Fit materiaal van Nike en zo ook de tights van Asics met Motion Dry technologie zorgt ervoor dat vocht snel en effectief van het lichaam wordt afgevoerd.

De tights van Skins bevatten Dynamische Gradiënt Compressie, wat inhoudt dat er gerichte ondersteuning aan de spieren en stabiliteit wordt gegeven door de compressie. De compressie gaat het verzuren van de spieren tegen en hierdoor worden blessures voorkomen.
logo_runningshop_footer
Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.