CORONA & LEVERINGEN
Let op: mogelijke vertragingen bij bpostMogelijke vertraging bij bpost

Dames

(0)

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Loopkleding sets voor dames


Een set kleding is ideaal om in één keer de hele loopuitrusting binnen te hebben. Of er nu wordt gekozen voor een winterset of een zomerset, het matched altijd bij elkaar.

Voor de slechtere dagen is de Mind Set van Craft geschikt, door het winddichte en waterafstotende loopjack en door de tight met een goed ademende stof. Voor de wat warmere dagen is er de Zomerset van Odlo. Deze set bestaat uit een functioneel en modieus loopshirt en een capri (driekwart broek). Bij het T-shirt wordt gebruik gemaakt door het Effect by Odlo, wat inhoudt dat de geuren geneutraliseerd worden dankzij de vezels. Voor de hele warme dagen is de Zomerset van Asics geschikt. Het functionele loopshirt wat hierbij hoort, heeft een MotionDry technologie, waardoor je droog en goed geventileerd blijft. De daarbij behorende korte tight van Asics heeft een strakke pasvorm en voelt aan als een tweede huid.

Daarnaast is er nog de All4running muts en handschoenen set voor als het kouder is of voor als er veel wind staat. Ook ben je hierdoor zichtbaar tijdens de donkere dagen door de reflecterende logo’s van All4running. Om nog extra op te vallen kan er ook gekozen worden voor de All4running reflectieset. Door het reflectievest en de waterbestendige Neon LED armband is het zeker dat je opvalt.
logo_runningshop_footer
Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.