Thermoshirts

(7)

Thermoshirts voor heren kopen

Sportondergoed en thermoshirts vormen de basislaag voor heren bij intensief sporten. Mannen houden van intensief lopen, nieuwe uitdagingen zoeken en grenzen verleggen. Dit vraagt om de juiste thermoshirts voor heren. Bij koude omstandigheden verwarmt het je lichaam, terwijl thermokleding bij warme omstandigheden je lichaamstemperatuur reguleert. Thermokleding is bij uitstek de perfecte basislaag voor lopers. In de zomer is het belangrijk om functioneel heren ondergoed te dragen, omdat dit ervoor zorgt dat vocht wordt weggevoerd van het lichaam.

 

Bij All4running vind je korte mouwen of korte mouwen van verschillende topmerken als Compressport, korte mouwen, korte mouwen, Gore of Odlo. Heren thermo T-shirts zitten strak om het lichaam, zodat de werking en functies van thermokleding optimaal in werking gaan. Het merk Compressport hanteert in de Seamless Zip-lijn een technologie welke compressie biedt rondom de borst voor een juiste houding van de rug tijdens het lopen. Odlo heeft recentelijk de vergelijkbare Active Spine-technologie ontwikkeld welke zorgt voor een actievere houding door compressie toe te passen rondom de borst en schouders.

 

Thermo T-shirts van topmerken

De Odlo Blackcomb-lijn voor heren is voor lopers die extreem koude omstandigheden trotseren. De stijlvolle Blackcomb-serie zorgt namelijk voor meer warmte dan normale thermoshirts en is iets dikker van materiaal. De Ceramicool-stof van Odlo zorgt ervoor dat de huid actief afkoelt met 1°C. Als je op zoek bent naar het ideale ondershirt voor alle seizoenen, dan is het Evolution Light Thermo T-shirt van Odlo geschikt. Het shirt heeft naadloze geïntegreerde ventilatiezones op strategische plekken?

Het Cool Intensity thermoshirt van Craft is naadloos en lichtgewicht en is uitermate geschikt voor het sporten tijdens warmere omstandigheden door de Stay Cool technologie welke ervoor zorgt dat het lichaam koel blijft. De heren thermoshirts Active comfort van Craft houden je juist droog, warm en comfortabel.

 

Je bestelt heren thermoshirts in onze webshop. Kies je maat, merk en bepaal welke technologie bij jou hoort. Wil je sporten in extreem koude omstandigheden of lopen met een betere houding van rug of je schouders? Bij All4running vind je de juiste thermoshirts en ander sportondergoed voor mannen. Een thermoshirt voor heren koop je online en heb je binnen enkele dagen al in huis.

 

logo_runningshop_footer
Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.