Heren

(120)

Artikelen 1 tot 42 van 120 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 42 van 120 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sportondergoed voor heren kopen bij

Sportondergoed vormt de basislaag van je loopoutfit. Het juiste ondergoed voor lopers is essentieel om te kunnen sporten in koude, maar ook warmere temperaturen. Een thermoshirt of sportonderbroek zorgen ervoor dat het zweet effectief wordt afgevoerd en beschermt je tegen de kou of juist de warmte. Bij All4running is het sportondergoed verdeeld in verschillende categorieën. Bij loop ondergoed voor heren kun je denken aan thermokleding, sportonderbroeken, loopsokken of compressiekousen. De belangrijkste kenmerken van heren sportondergoed is naadloos, bescherming tegen hoge of lage temperaturen en een onderlaag die nauwelijks voelbaar is op de huid. Naadloos sportondergoed zorgt ervoor dat je comfortabel kunt lopen.

Kenmerken loop ondergoed voor heren

Het is als sporter belangrijk dat de basislaag van je loop outfit comfortabel aanvoelt. Een sportoutfit bestaat uit meerdere lagen, namelijk de basislaag, tussenlaag en buitenlaag. Sportondergoed vormt dus de basislaag en is misschien wel de belangrijkste laag van je outfit. Gedurende het sporten wil je geen irritatie ervaren en comfortabel kunnen lopen. Als je loopt in warme omstandigheden moet het ondergoed overtollig zweet afvoeren, terwijl het in koude omstandigheden voor warmte moet zorgen. Gladde naden bij onderbroeken of andere onderkleding voelen zacht aan op de huid en voorkomen irritatie tijdens het lopen. Het ondergoed voor heren dient tijdens het lopen voor meerdere functies, namelijk:

  • Verzorgen van warmte in koude temperaturen of andersom
  • Vocht afvoeren om het lichaam droog te houden
  • Naadloos design en zit dicht op de huid om irritatie te voorkomen

Voor zomer en winter

Bij sportondergoed is het belangrijk om te weten dat merken voor alle temperaturen speciale sportkleding hebben ontworpen. Loop je in warme, koude, natte of droge omstandigheden? Er is altijd wel loop ondergoed dat past bij jouw wensen. Functioneel ondergoed is er in de winter en zomer. Kijk goed naar wat jou behoefte zijn of laat je informeren in een van onze fysieke winkels. 

Thermo ondergoed voor lopers

Een belangrijk onderdeel van heren sportondergoed is thermo ondergoed. Hier kun je denken aan thermobroeken, thermo-onderbroeken, thermoshirts lange mouwen of korte mouwen en thermosinglets. Bij All4running bieden we Craft onderkleding aan, maar ook sportondergoed van Odlo. Bij thermokleding wordt al snel gedacht aan lopen in koude temperaturen, dat klopt ook. Echter steeds meer merken ontwikkelen sportondergoed wat ook in de zomer functioneel bijdraagt aan je loopsessie. Het afvoeren van overtollig zweet en reguleren van temperaturen is in de zomer erg belangrijk tijdens het lopen. Met Nike sportondergoed bieden wij functionele loop onderbroeken van materialen die zorgen voor ventilatie. De Nike Pro Shorts sportonderbroeken zijn gemaakt van ademend DriFit materiaal en zorgt ervoor dat je droog blijft tijdens het lopen.

Sokken en compressiekousen behoren ook tot het sportondergoed voor lopers. Met loopsokken zorg je voor de juiste grip in loopschoenen. Net als onderkleding zorgen goede sportsokken ervoor dat je lichaam kan transpireren en overtollig vocht kan afvoeren. Met compressiekousen biedt je extra ondersteuning aan bij lichaamsdelen die te veel overbelast raken.

Breed assortiment sportondergoed

Bij All4running vind je functioneel sportondergoed voor mannen van verschillende topmerken als Odlo, Craft, Nike of Falke. Het sportondergoed voor heren vormt de basislaag van je loopoutfit en mag hierdoor niet onderschat worden door lopers. Sportondergoed van Craft, Odlo of Falke is gemaakt van comfortabele materialen als polyester. Wil je meer informatie weten over de juiste keuze voor loop ondergoed, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder bij het maken van een juiste keuze voor heren loop ondergoed.

logo_runningshop_footer
Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.